Website: Eet goed, voel je goed

eet je goed - VoorkantIk heb weer een glutenvrije website ontdekt: Eet goed, voel je goed.

Maar Heleen gaat verder dan alleen glutenvrij. Ze eet ook zonder suiker en lactose (in sommige gevallen). En natuurlijk zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Ik ga niet zo ver, maar ik haal wel inspiratie uit haar website.
Zoals de Chia zaad Energierepen. Die ga ik binnenkort echt eens uitproberen!Of de Gezonde en gemakkelijke snacks voor op reis.
Haast aanvullend hierop: 7 Ideeën voor Snelle Ontbijtjes en Schoollunches
En wat een mooie lijst met recepten! Netjes gerangschikt, van ontbijt, via en lunch, tot en met andere lekkernijen (fudges e.d.).

Zeker een site om te blijven volgen!

Eén antwoord op “Website: Eet goed, voel je goed”

  1. Wat een leuke tips. 🙂 Eet goed, voel je goed gebruik ik ook regelmatig voor recepten, erg lekker en handig met pure ingrediënten, die ik op de markt kan kopen zoals amandel en kokosmeel. Leuk dat de bakles zo goed is bevallen, ik ben ook bij eentje geweest dat was wel in een school dus was nog wel een beetje oppassen maar ook erg leuk, binnenkort ga ik ook weer. En restaurant Dara klinkt lekker en ziet er leuk uit, het gebouw was me al wel eens opgevallen maar niet dat er een restaurant in zit, als ik een keer in Amersfoort ben lijkt het me leuk om uit te proberen (op een rustige dag dan ;)).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*