Website: Glutenvrije recepten

Ik kom de laatste tijd heel veel leuke glutenvrije website’s tegen.Ik heb er veel in mijn berichten als concept staan. Ik heb er over gedacht om hier een lijst te maken met alle site’s die ik de afgelopen tijd ben tegen gekomen. Maar de meeste site’s heb ik zelf nog niet bekeken. Ik wil er eerst een oordeel over geven, voordat ik mijn lezers daar mee vermoei.
Daarnaast vraag ik altijd of ik een blog + link mag plaatsen. En soms krijg ik geen antwoord. Tja, dan dus ook geen berichtje op mijn site!

Een website die ik heb bekeken en goedbevonden is Glutenvrije Recepten.
Op deze site staan heel veel recepten voor het avondeten. Als inspiratie voor mensen die glutenvrij moeten eten. Als hulp voor vrienden en familie.
Het zoeken gaat makkelijk: Op gang, herkomst, bereidingstijd.
De enige 2 nadelen vind ik, dat er vaak plaatjes missen bij de gerechten en dat je je moet aanmelden, voordat je mag reageren of waarderen.

glutenvrijerecepten_logo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*