websites

Bij het opruimen van mijn mailbox kom ik een heleboel links tegen.
Links die ik naar mezelf heb gestuurd. Links naar websites die ik nog een keertje wil bekijken. Maarja, ik volg al zo veel websites. Ik houd niet zo veel tijd over om uit te zoeken of dit iets voor mij is.
Dus heeft iemand zin om voor mij deze websites te bekijken en mij te vertellen of ik ze moet gaan volgen? 

Mijn criteria zijn: Nederlandstalig, over coeliakie/glutenvrij, regelmatig nieuwe posts en lekker leesbaar.

En dan nog glutenvrije winkels die ik niet ken:

5 antwoorden naar “websites”

  1. Ik vind dat I am a foodie altijd wel goeie informatie heeft. De recepten kijk ik niet meer zo naar, maar bijvoorbeeld de 'feit of fabel' stukjes of andere informatieve artikelen wel.

  2. Bij Allergento heb ik laatst brood besteld, dankzij de kortingscode van MissGlutenvrij met 25% korting voor tot nog toe het allerlekkerste glutenvrije brood (uit Nederland) dat ik in mijn glutenvrije periode van bijna 7 jaar heb gegeten! Prompte levering, goed verpakt. De broden kosten normaal 5,85€ maar daar krijg je dan ook een brood van 800gram voor.

  3. Ik weet niet of dat volstrekt onaanvaardbaar is om jezelf te promoten, maar ik vind mezelf vrij leesbaar, ik schrijf in het Nederlands (vanuit de Belgische invalshoek, dat wel – ook met een pagina adresjes) en over coeliakie! Ik zeg het maar even 😉 En Bakers en fakers geeft altijd supermooi en lekker ogende receptjes, ik heb ze nog niet uitgeprobeerd maar ze lijken wel gezond, lekker en gemakkelijk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*