Weer aan het werk

Ik ben zojuist bij de arbo-arts geweest. Mijn hele verhaal verteld, verteld dat het anti-gluten-dieet mij erg goed doet, maar dat ik nog lang niet alle energie heb die ik zou willen.

Op mijn verzoek raad ze aan om volgende week weer te beginnen met werken, weer een beetje in het ritme te komen en het dagelijkse leven weer een beetje oppakken. Ik begin halve dagen en zal dat ik 3 tot 4 maanden opbouwen tot hele dagen.

3 tot 4 maanden! Ongelofelijk! Ze remt mij juist af in plaats van mij te stimuleren zo snel mogelijk weer volledig aan het werk te gaan!

Ach, ik denk dat het wel goed voor mij is, ik zou mezelf anders snel voorbij lopen. En zij zegt dat werken weer goed is, maar dat ik ook absoluut de tijd moet nemen om het verlies van mijn kindjes te verwerken. Supervrouw!

Morgen ga ik weer eens langs op kantoor, even koffie drinken of mee lunchen.

Maandag heb ik mijn dunne darm biopsie en als ik daar dinsdag geen last meer van heb, ga ik dan weer voor het eerst aan het werk. Ik heb er erg zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*