#wijbloggenglutenvrij: je leukste glutenvrije ervaring

Van Steeg - kleinCoeliakie heeft mijn leven zeker verrijkt. Buiten dat mijn gezondheid beter is, levert het ook leuke ervaringen op.
Deze maand in #wijbloggenglutenvrij schrijven wij over 'je leukste glutenvrije ervaring'. Onderaan deze blogpost lees je wie er nog meer mee doen. Maar eerst lees je over mijn leukste glutenvrije ervaring.

Natuurlijk: Coeliakie is niet altijd leuk. Altijd pakjes checken, altijd voorbereiden, altijd mijn vrienden en familie controleren als ze mij iets voorzetten en altijd die sluimerende angst om ziek te worden.
Maar coeliakie heeft ook leuke kanten. Het heeft mijn leven zeker verrijkt. In de blogweek schreven wij van #wijbloggenglutenvrij er een blog over. Die van mij kan je hier lezen.

Maar wat was nu de leukste glutenvrije ervaring?

Het dansje in restaurant Geb en Gaia toen bleek dat onze serveerster alles over coeliakie wist?
De half-jaarlijkse glutenvrije etentjes met mensen uit mijn stad?
De bloggersontmoetingen bij Keek en bij de Gebaksjuwelier?
Dat ik mocht meewerken aan artikelen in de Vrouw, het Gezond eten Magazine, de Viva?
Complimenten op mijn blog, iemand kunnen helpen bij de eerste stappen in het glutenvrije leven, de juffen die Mirthe zo goed begeleiden in haar eerste (glutenvrije) stappen op school, een grote doos met glutenvrij eten die bezorgd wordt?

Het zijn allemaal hele leuke ervaringen. Maar het meest bijzondere vond ik dat Henk van Steeg van radio 2 een week lang in mijn schoen ging staan. Wat was het leuk om de radio 2 studio van binnen te zien, om lekkere glutenvrije hapjes te krijgen. Maar ik vond het vooral fantastisch dat Henk een kleine week ging uitproberen hoe het is om glutenvrij te moeten eten. Een grote opgave, realiseerde ik me. En fijn dat hij zijn luisteraars daar in mee nam.

Een samenvatting van die week kan je hier lezen en luisteren: Nog 1 keer: Mirjam bij radio 2
Het verslag van mijn bezoek aan de studio lees je hier: Radio 2: Mirjam gaat borrelen bij Van Steeg

van steeg 2

Wie doen er nog meer mee?

5 antwoorden naar “#wijbloggenglutenvrij: je leukste glutenvrije ervaring”

  1. Wat een leuk verhaal weer Mirjam, ik kon ook moeilijk kiezen wat ik het leukste vond.

    ​Heb zoveel leuke dingen mee gemaakt in mijn glutenvrije bestaan.

    groetjes Gerda

  2. Pingback: #wijbloggenglutenvrij | Ik ben glutenvrij

  3. Pingback: #WBGV: Mijn blogplekjes | Laurien is

  4. Pingback: #Wijbloggenglutenvrij | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*