#wijbloggenglutenvrij: top 3 favoriete producten

Elke maand, op de 15e bloggen wij gezamenlijk. Glutenvrije bloggers bloggen over hetzelfde onderwerp. Vandaag gaat het over 'je favoriete producten, top 3'.
Hieronder vind je de favoriete producten van Mirthe en mij. En helemaal onderaan vind je een lijstje van de andere bloggers die vandaag mee doen.

favorieten

1. Havermuesli van I am Glutenfree

havermuesli

Dit is mijn all-time favoriet.
De afgelopen maand nam ik deze muesli met rabarber als ontbijt. Nu is dat helaas afgelopen, want na de zonnewende mag rabarber niet meer geoogst worden. Omdat de plant dan minder sterk wordt en je het jaar erna nauwelijks oogst meer hebt. Maar ik heb ook wel gehoord dat de stengels giftig worden. Gelukkig heb ik nog een paar potjes compote in de kelder staan!

havermuesli in a yarTerug naar de muesli. Juist deze muesli is mijn favoriet omdat hij niet te grof is, en niet te fijn. Door de boekweitvlokken krijgt hij iets meer smaak dan alleen havermuesli. En dan zitten er ook nog pitten en rozijntjes door. Mmmm!
Ik eet h'm als 'overnigh-oats' met yoghurt of gewoon met water.
Ik eet h'm als pap met (soya)melk (klik hier voor het recept).
Ik doe wel eens een handje door mijn groene smoothie of door de ontbijtmuffins.

Als ik 's ochtends geen havermuesli eet, heb ik om een uur of 9 al weer trek en loop ik de hele dag te snaaien. Als ik vergeten ben om de muesli klaar te maken, neem ik h'm wel eens mee naar mijn werk. Lekker als lunch!

2. Fette croccanti van Dr. Schar

schar_fettecroccanti

Dit is de favoriet van Mirthe.
Zij eet het liefst geen brood, maar deze crackers.
Ben ik het eigenlijk niet mee eens, maar ik ben al blij als er iets naar binnen gaat.
Gelukkig eet ze op de overblijf wel brood en als tosti ook!

3. Bitterkoekjes van Albert Heijn

AH_bitterkoekjes

 Ik was al dol op bitterkoekjes voordat ik glutenvrij moest gaan eten. Samen met kletskoppen en bokkepootjes. Die laatsten zijn helaas niet standaard glutenvrij. De eerste wel. En wat ben ik daar blij mee! Een betaalbaar, lekker, glutenvrij koekje.
Gelukkig vinden manlief en dochters deze koekjes ook erg lekker!

– Kijk hier voor andere goedkope glutenvrije koekjes

De favorieten van de andere glutenvrije blogger

Ben je net zo benieuwd als ik naar de favoriete producten van de andere glutenvrije bloggers? Kijk dan snel op hun websites!

 1. Glutenvrijemama.nl
 2. Glutenfreeamsterdam.com
 3. storiesofacoeliac.com
 4. glutenvrijhoorterbij.blogspot.com
 5. deglutenvrijeman.nl
 6. meerdanglutenvrij.nl
 7. laurienis.com
 8. emilyglutenvrijekleuter.123website.nl
 9. mijnserendipity.wordpress.com
 10. glutenvrijreizen.blogspot.nl
 11. homeofcomfort.nl
 12. Pinkpequena.nl
 13. blog.morethansoup.be
 14. altijdglutenvrij.nl

5 antwoorden naar “#wijbloggenglutenvrij: top 3 favoriete producten”

 1. De bitterkoekjes zijn ook mijn favoriet, en zelfs de grote bitterkoeken van de Lidle als tractatie op een verjaardag vind ik helemaal niet erg, de kleintjes mag van mij ook gewoon 😉

 2. Pingback: Mirjam aan het woord - Smaakvol Glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*