Winweek ’10 jaar glutenvrij’ – dag 1: Lakrids

lakrids winactie love

Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat ik de diagnose coeliakie kreeg. Vandaag gaat mijn winweek van start. Vandaag kan je een product uit de Love-serie van Lakrids winnen!

Ik hoorde voor het eerst over Lakrids toen ik onderzoek deed naar glutenvrij op Festival de zoete verleiding. Ze vielen mij op, waren onderscheidend tussen alle cakejes, jammetjes en andere (zoete) producten.

Lakrids is drop. Niet zomaar drop, maar Deense drop oftewel Lakrids. Deze Lakrids by Johan Bülow is zonder kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen en glutenvrij. Het wordt gemaakt in een eigen fabriek in Kopenhagen.

Rudy van De Witte Eland schrijft: "Een ander kenmerk is dat deze lakrids echt wordt gemaakt met kwaliteits ingrediënten om een lakrids op gourmet niveau te maken. Daarin zijn ze zeker geslaagd en ook zijn ze sterk in het mengen van de smaken van bijvoorbeeld de chocolade omhulde drop."

Ieder voorjaar heeft Lakrids by Johan Bülow een mooie uitgave in het teken van de liefde, de Love serie.
En ik mag deze vandaag aan iemand cadeau geven! Wil jij deze winnen? Lees dan de actievoorwaarden en laat een reactie achter onder deze blog (dus niet op bv Facebook):

 • Vertel mij: Wie wil jij een glutenvrij Valentijnscadeau geven en waarom?
 • Wij zouden het erg leuk vinden als je De Witte Eland en Ikbenglutenvrij volgt op Facebook
 • Uit de leukste inzendingen trek ik 1 winnaar
 • Iedere deelnemer kan deze feestweek maximaal 1 keer winnen
 • De winactie geldt alleen voor adressen in Nederland.
 • De winactie loopt tot en met morgenochtend 06:00 uur. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt op deze website.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Dit artikel is geschreven in samenwerking met De Witte Eland


Maartje heeft gewonnen!
Dank je wel voor je leuke reactie. Je hebt een email ontvangen voor je adresgegevens.

13 antwoorden naar “Winweek ’10 jaar glutenvrij’ – dag 1: Lakrids”

 1. Ik zou graag mijn vrouw dit als cadeau willen geven. Ze is helemaal gek van chocolade en drop dus deze combi zal dr helemaal dol maken.

 2. Ik zou graag mijn man en dochter een Valentijnscadeau geven, omdat het onze trouwdag dan is en ik ontzettend trots op hun ben. Dan maken wij er weer een glutenvrij feestje van!!❤

 3. Als eerst van harte gefeliciteerd met de 10 jarige diagnose van je coeliakie! Daar zal je vast elke dag nog heel dankbaar om zijn! Thomas is mijn man en hij is niet zomaar een man want hij viel mij op tussen alle andere “zoete” en lieve mannetjes op deze wereld. En omdat het morgen Valentijnsdag is, zou ik deze lekkere snoepjes graag aan hem geven om hem te laten zien dat hij de perfecte man voor mij is!

  Heel veel plezier deze week met alle festiviteiten!

 4. 10 jaar glutenvrij! Waar blijft de tijd? Het liefst had ik je 25 jaar glutenvrij gewenst. Dat had jou veel verdriet en misselijkheid en ongemakken gescheeld.

  Graag probeer ik een gokje te wagen, nee niet voor mezelf; ik eet geen drop in verband met hoge bloeddruk.
  Ik heb een lieve vriendin die bijna 40 wordt in april. Zij kampt al een groot deel van haar leven met Coeliaki. Ik denk dat zij deze Deense lekkernij zeker kan waarderen!

 5. Gefeliciteerd met 10 jaar glutenvrij en dank voor je geweldige blog. Liever had je hem natuurlijk niet geschreven maar ben zo blij dat je het doet; vooral jouw eerste hulp bij coeliakie was een houvast in die eerste moeilijke maanden na de diagnose. Inmiddels zijn dochterlief en ik alweer bijna 2 jaar glutenvrij. Maar blijft het handig om mijn Olivia af en toe over jouw Mirthe te vertellen, die net ietsje ouder is, en daarmee altijd al dingen heeft meegemaakt waar wij ook tegenaan lopen. Zelf opgegroeid nabij Kopenhagen maar nooit meer verwacht nog eens glutenvrije Lakritz te gaan vinden. Zou erg leuk zijn om dochterlief ermee te laten kennismaken…

 6. Omdat ik deze maand 9 jaar geleden de diagnose kreeg, heel erg graag drop at/eet èn dit ‘dankzij’ lage bloeddruk ook goed verdraag zou ik graag in aanmerking komen voor een Lakrids product.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*