Winweek ’10 jaar glutenvrij’ – dag 2: Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrijemarkt.com

Deze week is het 10 jaar geleden dat ik de diagnose coeliakie kreeg. Dat ga ik vieren!
Daarom organiseer ik elke dag een winactie. Vandaag kan je een mooi pakket van Glutenvrijemarkt.com winnen.

Toen ik 10 jaar geleden glutenvrij moest gaan eten, waren er heel weinig glutenvrije artikelen te krijgen in de winkels.
Gelukkig ontdekte ik al snel de glutenvrije webwinkels. Glutenvrijemarkt.com was 1 van de eersten en was (en is nog steeds) een van de grootsten. Sinds een aantal jaren organiseert deze webwinkel ook echte glutenvrije markten.

Al 10 jaar bestel ik regelmatig een doos eten bij ze. Altijd meer dan 45 euro, want dan is de verzending gratis ;-).
Wat er in zit is verschillend, maar meestal zitten er wel een paar pakken Doves witte bloem en een paar pakken havermuesli in.

In het pakket dat ik mag weggeven, zitten minder bekende merken. Dit omdat wij het leuk vinden om iemand kennis te laten maken met nieuwe producten. Nieuwe producten uit het assortiment van Glutenvrijemarkt.com. Maar ook om te laten zien wat de de wereld van glutenvrij te bieden heeft. Wat erin zit: 3 soorten koeken van de Nieuwe Koekenbakkers, Joop's Boterkoek, 3 repen van Norman's, 1 pak koekjes van Lisa's Choice, 1 Nutrifree Cantucci, 1 I Am Glutenfree Bruin Brood afbakbrood, 1 Nairns Volkoren Havercrackers, 2 x Saxon Glutenvrij bier en 1 x Way Better Multigrain Corn Tortilla Chips. Alles samen t.w.v. maar liefs €30,-.

Wil jij deze winnen?

Lees dan de actievoorwaarden en laat een reactie achter onder deze blog (dus niet op bv Facebook):

 • Wij zouden het erg leuk vinden als je Glutenvrijemarkt.com en Ikbenglutenvrij volgt op Facebook
 • Uit de leukste inzendingen trek ik 1 winnaar
 • Iedere deelnemer kan deze feestweek maximaal 1 keer winnen
 • De winactie geldt alleen voor adressen in Nederland
 • De winactie loopt tot en met morgenochtend 06:00 uur. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt op deze website.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Glutenvrijemarkt.com

Gefeliciteerd, Suzanna. Jij hebt het pakket gewonnen. Maak er samen met Thomas een mooie feestdag van.

111 antwoorden naar “Winweek ’10 jaar glutenvrij’ – dag 2: Glutenvrijemarkt.com”

 1. Volg al enige tijd glutenvrijemarkt.com en ikbenglutenvrij. Voor mijn man dan, hij heeft coeliakie. Maar ik doe de boodschappen .? Om hem nu een keer extra te verassen, lijkt me dit pakket geweldig! Ook om eens nieuwe produkten te leren kennen!

 2. Leuk om te horen dat je ook al 10 jaar Glutenvrij bent, ik ben nu ruim 11 jaar onderweg! Volgend week begin ik een traject met m’n zoon van 9 jaar. Spannend allemaal! Succes nog verder en op naar de volgende 10 jaar!!

 3. Wat een super mooi pakket. Zijn hier pas 3 maanden glutenvrij. Hebben nog geen lekkere koekjes kunnen vinden. Behalve de koekjes uit Spanje maar daar komen we niet wekelijks dus ben erg benieuwd naar dit pakket!

 4. Ten eerste gefeliciteerd met je 10 jaar glutenvrij. Wat een leuke acties. Graag wil ik kans maken op de glutenvrij pakket voor mijn zoon van 13 die sinds januari glutenvrij eet ivm coeliaki. Ik ben supertrots op hem dat hij er zo goed mee bezig is. Toen we het hoorde dacht ik o nee. Het meeste wat hij lekker vond mag hij niet meer hebben maar hij pakt het zo goed op. Echt een toppertje.

 5. Dit is onze favoriete site om te bestellen, veel assortiment, leuke akties en altijd gratis verzending boven de €45, waar we met gemak aankomen. We zouden daarom graag een pakketje van deze winkel willen winnen, heerlijk weer nieuwe dingen uit proberen.

 6. Ik zou dit pakket graag winnen voor mijn lieve dochter zij heeft sinds 2012 coeliakie. Ik weet zeker dat ik haar hier mee kan verrassen ,vooral omdat er minder bekende produkten in zitten.
  Ik hoop het voor haar !!!!!!!

 7. Ik heb 1 feb dit jaar de diagnose coeliakie gekregen. En ik vind glutenvrij eten nog best lastig. Vooral lekkere koeken en koekjes zijn lastig te vinden. Daarom zou ik heel erg blij zijn met dit pakket! En ik ben ook nog jarig vandaag!

 8. Oh ja, een pakket van een van mijn favoriete winkels! Dat zou ik heel graag winnen voor onze 2 jonge zoontjes en mijzelf. We bestellen vaak ook de vaste producten maar ik hou ook erg van uitproberen.

 9. Wauw, wat een leuke actie! Ik ben wel in voor nieuwe producten. Mijn zoontje lust gelukkig veel, dus ben benieuwd hoe blij hij hiermee zal zijn! Lijkt wel op de kerst ??, een verrassingspakket maar dan nu voor hem!

 10. Doe vaak ideeën bij je op. Niet ik maar mijn dochter heeft coeliakie rest van het gezin niet. Helaas kreeg ze eigenlijk niets variërend want ben bijna altijd ziek of lig in het ziekenhuis. Ze gaat dan ook 5 hele dagen naar voorschoolse en na schoolse Opvang.

 11. Mijn moeder en ik hebben beide coeliakie! We vinden het leuk om op de site van glutenvrijemarkt rond te snuffelen en kopen daar dan ook regelmatig lekkere dingen!
  Ook vinden wij het leuk en spannend om regelmatig nieuwe producten uit te proberen. Een pakket zou fantastisch zijn om weer met merken die we nog niet kennen in aanmerking te komen.

 12. Bij onze zoon is afgelopen woensdag coeliakie geconstateerd. Dus ik hoop door deze winactie kennis te maken met een hoop lekker producten+

 13. Bij jou is het nu een feestweek..ik hoop dat…Mocht mijn dochter van 7 dit pakket winnen..voor haar een feestdag is en daarna ook n feestweek met t proeven van al het lekkers…

 14. Ontzettend leuk, tot nu toe nog niet besteld omdat ik nooit goed weet wat lekker is. Ik wil graag nieuwe dingen proberen zeker omdat ik nog niet zo lang glutenvrij moet eten.

 15. Ik zou graag mee doen voor mijn tweelingzus. Ze heeft de diagnose gekregen en gister een vervelend maag&darm onderzoek gehad om te kijken hoe groot de schade is, omdat ze er pas laat achter gekomen zijn.

 16. Glutenvrijemarkt.com is de winkel waar ik altijd bestel maar toch meestal de standaard dingen. Wij proberen graag wat nieuws, misschien zit er voor mijn oudste dochter ook wat nieuws bij wat naast Glutenvrij ook eivrij en notenvrij is. En anders is het voor de andere twee Glutenvrijen in huis 😉

  • wil graag pakket winnen omdat gluten vrij produkten best duur zijn bestel altijd de opruiming bij glutenvrije markt zodat ik toch ook lekkere dingen kan maken,kopen.

 17. Toen ik bijna 6 jaar geleden glutenvrij moest gaan eten na de diagnose coeliakie ben ik gelijk alles gaan bestellen bij glutenvriimarkt en nog teed doe ik dat goede service en erg tevreden

 18. Heel leuk voor mijn dochter van 12. Net als elk kind dol op koekjes, maar niet alle gv koekjes zijn lekker. Fijn als ze wat nieuws kan testen en kan kiezen. Ze is de enige met coeliakie in ons gezin en dat vind ik rot voor haar. Toch gaat ze er goed mee om, klasse!

 19. Wat een leuke actie! Ik ben zeer benieuwd naar het pakket, zeker omdat er minder bekende merken in zitten om te proberen. Zeker naar de koeken ben ik ook benieuwd. Ik heb nog niet echt lekkere kunnen vinden. En n als ze bevallen kan ik ze meteen met mijn volgende bestelling mee bestellen!

 20. Wat een super leuke actie! Zelf eet ik nog geen jaar glutenvrij. Het begint inmiddels te wennen, maar een ontdekkingsreis blijft het altijd. Het glutenvrij eten is me heel erg meegevallen, gelukkig, en ook anderen in mijn omgeving houden er goed rekening mee (wat erg fijn is!) Het enige ‘puntje’ wat ik op kan noemen is dat glutenvrij eten behoorlijk prijzig is voor een student. Ik gok dat meer mensen daar tegenaan lopen 😉 Daarom, én omdat dit pakket me kan helpen in mijn ontdekkingsreis naar nieuwe producten en verslavingen, zou het enorm welkom zijn! 😉

 21. Ik zou dolgraag dit mooie pakket winnen. Ik ben nog steeds aan het experimenteren met nieuwe merken en nieuwe smaken, ontdek nog steeds. Dus ja, heel graag.

 22. Vorig jaar maart de diagnose coeliakie gekregen. Eet nu dus bijna een jaar glutenvrij, binnenkort mijn eigen glutenvrije feestweek! Ik ontdek steeds meer glutenvrije producten, en kennis maken met nog meer mooie producten van de Glutenvrije markt lijkt me super! Het pakket is hier meer dan welkom ?!

 23. Wat een leuke winactie! Wij hebben 3 kinderen met coeliakie, zij zouden het erg leul vinden om weer wat nieuwe producten te proeven!

 24. 10 jaar alweer! wow

  Mijn dochter net een week glutenvrij
  wij zijn nog erg zoekende dus dit pakket zou mooi van pas komen zodat we meer inspiratie kunnen opdoen en meer kunnen variëren in eten

 25. Allereerst gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van jouw diagnose. Gelukkig is er in die 10 jaar veel verbeterd in de smaak en kwaliteit van de glutenvrije producten en is Coeliakie veel bekender geworden, wat het uit eten gaan een stuk makkelijker en leuker maakt. Ikzelf weet al 15 jaar dat ik Coeliakie heb, mijn vader weet het al 20 jaar en mijn broertje 9 jaar. Maandelijks bestellen wij bij de glutenvrijemarkt.com om uit het grote assortiment lekkere producten te bestellen. Wij zouden het alle drie erg leuk vinden om het pakket te winnen. Er zijn producten die we al geproefd hebben en erg lekker zijn, maar er staan nog een hoop producten die we nog niet eerder geprobeerd hebben.

 26. Wat zou dat super zijn om dit mooie pakket te winnen, vooral omdat ik de producten nog niet ken. Wat zou het super zijn om al deze producten te mogen testen. Nu maar duimen dat ik dit mag winnen.

 27. Hoi,

  Lijkt me leuk om te winnen. Ben wel eens benieuwd naar andere merken maar koop ze eigenlijk nooit. Ik eet al 20 jaar dezelfde producten.

 28. Hier zou ik mijn dochter van 6 blij mee maken! Sinds haar 2e weten we dat ze coeliakie heeft. Elke keer als we weer glutenvrije spullen bestellen wil zij de doos uitpakken om te kijken wat er allemaal voor haar in zit! Deze doos zal dus ook weer een feestje voor haar zijn om uit te pakken!

 29. Weer een leuke actie! Thomas is dit jaar 14 jaar glutenvrij en ik vroeg hem of hij een feestje wilde vieren. Aangezien hij dan net zo lang glutenvrij als glutenvol heeft geleefd. Hij wilde geen feestje, maar als hij zo’n mooi pakket met allerlei nieuwe producten kan testen dan voelt het waarschijnlijk toch als een feestje!

 30. Wat een leuke actie. Mijn dochter van 10 is vanaf september gv. En ik sinds mei. We hebben inmiddels al veel geleerd wat lekker is en wat totaal niet. Hihi.
  Het lijkt ons super om nieuwe lekkere producten te ontdekken.

 31. Ik zou het super geweldig vinden om het pakket te winnen en nieuwe producten te leren kennen. Ik moet meestal bestellen want hier in België is er nog niet zoveel keuze. fingers crossed 🙂

 32. Gefeliciteerd met 10 jaar glutenvrij zijn! Zelf ben ik van mijn 30 levensjaren inmiddels ruim 21 jaar glutenvrij. In het begin moest ik mijn brood speciaal bestellen bij een lokale reformwinkel in ons dorp. Voor overige spullen was ik afhankelijk van welke reguliere producten glutenvrij waren.

  Wat een uitkomst is een site als Glutenvrijemarkt.com dan hè? Zo makkelijk om aan zo veel verschillende lekkere glutenvrije dingen te komen. Op naar de volgende 10 jaar (en verder!) zou ik zeggen.

 33. Wat een leuke actie! Ook ik eet al 10 jaar glutenvrij en kan me helemaal in jou bevindingen vinden. Ik weet nog dat 10 jaar geleden alle glutenvrij brood naar piepschuim smaakte en het echt heel moelijke was om iets lekkers te krijgen. Vanaf begin af aan was de glutenvrijemarkt mijn redding en bestelde ik daar met regelmaat, toch moet ik zeggen dat het in de laatste 2 jaar veel minder is geworden vanwege een breed aanbod in de winkels. ….maar vind je dat ik echt iets mis en moet ik daar vakker bestelen, dan ontvang ik graag het glutenvrij pakketje ter waarde van 30 euro. Groetjes, Petra

 34. Hallo, Ik eet nu verplicht 3 jaar glutenvrij en merk dat ik een beetje inspiratieloos begin te worden. Ben dus erg benieuwd wat voor producten er in het pakket zitten en hoe deze smaken! En omdat ik thuis de enige glutenvrije ben, schieten de traktaties er voor mij vaak bij in.

 35. Leuk deze actie, gelukkig komen er steeds meer glutenvrije producten bij zodat het steeds makkelijker wordt om buiten gezond ook gewoon lekker te eten. Ook voor de mensen om je heen wordt het steeds makkelijker om te zorgen dat je ook glutenvrij welkom bent zonder dat jezelf altijd van alles mee hoeft te nemen. Daarom deze actie is zeer te waarderen en nieuwe producten uit proberen blijft altijd leuk.

 36. Gefeliciteerd met dit jubileum. Wat een leuke actie! Ik doe mee voor mijn schoondochter, altijd leuk om nieuwe producten te proberen.

 37. Wat een leuke actie. Ben nog geen jaar gv bezig en nog steeds zoekende. Beide sites al tijd gelijkt en ook al wat besteld bij de shop.
  Zou het leuk vinden om nieuwe produkten te proberen.

 38. Wat lijkt het me geweldig om zo’n pakket te winnen. Veel produkten zijn nogal prijzig waardoor je niet zomaar vanalles uit probeerd. Als iets bevalt blijf je vaak bij dat merk. Dit is een mooie kans nieuwe dingen uit te proberen. Super

 39. Wij bestellen al ruim 5 jaar elke maand een groot pakket bij Glutenvrijemarkt.com. Wij kenden de winkel (De Zaailing) al goed, omdat we in Leiden hebben gewoond. Meestal geen koekjes, want dat is luxe en geen eerste levensbehoefte…. Wij zouden echt in de wolken zijn om een gratis pakket met glutenvrije lekkernijen te ontvangen!

 40. Hieperdepiep hoera, alweer 10! In ons gezin zijn we nu alweer 7 jaar bezig een glutenvrije vader blij te maken met allerlei leuke en lekkere dingen. Het is een leuke sport waar deze moeder en haar dochter enthousiast mee bezig zijn. Af en toe loopt het wel eens uit de hand als er zelfs meer glutenvrije koekjes in de trommel zitten dan gluten koekjes in het andere trommeltje! We gaan er allemaal heel relaxed mee om en letten, zonder dat het een enorme moeite kost, keurig op. Onze vrienden hebben het allemaal goed begrepen en zien er zelfs nu ook de lol van in lekkere dingen te vinden. Trots als ze iets gevonden hebben wat wij nog niet hebben ontdekt! Positief kijken naar wat wel kan ipv somber zijn over wat niet (meer) kan.

 41. Hai 🙂 wat een superleuke actie.. Ik leef sinds 2 jaar glutenvrij..nooit geweten dat ik daarom altijd zulke buikpijnen had.. en ben blij met jullie website en mag er graag is bestellen wanneer de financien het toelaten..een goede vriend van mij.,..Steven Strobbe en zijn blinden-geleide hond Youna zijn helemaal vanuit Belgie naar Nederland verhuist om samen met mij en nog een goede vriend een stichting op te gaan zetten…Steven is erachter gekomen dat hij ook geen gluten mag eten..minimaal 1x in de week ben ik bij hem en doen we samen koken..allerlei leuke glutenvrije receptjes uitproberen. Hoe lekkerder Steven iets vind..hoe gekker en viezer hij zijn gezicht trekt ..hahaha..kan daar zo van genieten.. Ik zou de box graag winnen om te gaan delen met Steven..Ik geniet er zo van dat hij allerlei dingen proeft en eet die hij nog niet kent..Ben trots op hem..Hartegroet, Teekkona

 42. Hoi Mirjam,

  Tjonge al 10 jaar Glutenvrij! Dat is inderdaad wel iets om te vieren. Mijn zusje en ik zijn nu 5 jaar Glutenvrij, wij zijn dus op de helft. Wanneer wij iets nieuws hebben ontdekt dan delen we dit direct met elkaar. Het lijkt mij dan ook zo leuk om mijn zusje dit pakket als cadeau te geven. Zij heeft het als student met coeliakie af en toe best lastig. Enerzijds omdat de producten nou eenmaal duurder zijn en anderzijds in sociale situaties. Ze voelt zich vaak een lastig iemand waar altijd rekening mee gehouden moet worden. Juist op deze leeftijd waar je ook graag aardig gevonden wil worden. Ik gun haar daarom dit pakket met allemaal producten waar ze onbezorgd van kan genieten.

 43. Wat een leuke actie. Bestel ook regelmatig bij glutenvrije markt voor mijn zoontje van 7. Hij heeft sinds zijn 4de Coeliakie.. Hij vind het glutenvrije eten nog steeds lastig.
  Zou het erg leuk vinden als hij verrast kan worden met een pakket met daarin producten speciaal voor hem om uit te proberen.

 44. Sinds 6 jaar weet ik dat ik coeliakie heb, wat een omschakeling was dat.
  Zoeken, zoeken en nog eens zoeken hoe moet ik nu alles aanpakken.
  Mede dankzij ikbenglutenvrij.nl en Glutenvrijemarkt.com zoveel wijzer geworden.
  Eindelijk kan ik genieten van het glutenvrije eten en weet ik zeker dat ik geen producten heb met kruisbesmetting.

  Ga zo door.

 45. Beste Mirjam,
  Allereerst: gefeliciteerd met dit ‘jubileum’.
  Glutenvrij eten vormt een onderdeel van het diëet dat ik volg. (FODMAP beperkt)
  Gelukkig kan ik bij Glutenvrijemarkt.nl ook goed terecht voor voeding die ook rekening houdt met de andere beperkingen die dit dieet met zich brengt.
  Het winpakket is door mijn diëet dus niet aantrekkelijk. Ik hoop dat het naar iemand gaat die echt van de hele inhoud kan genieten.
  Door dit soort acties en actieve mensen zoals jij komt er steeds meer aandacht en komen er steeds meer producten voor het glutenvrije en andere diëten.
  Vandaar mijn reactie!

  Op naar de volgende tien jaar!

 46. Gefeliciteerd! Ik ben nog erg zoekende om mijn weg te vinden in wat ik wel en niet kan eten wat betreft mijn gezondheid. Deze prijs zal heel goed van pas komen om een moment meer rust te vinden en te genieten in mijn zoektocht.

 47. Wat een leuke actie. Sinds oktober vorig jaar eet ik in overleg met de HA glutenvrij. Vandaag voor de 2e keer in iets meer dan 4 maanden tijd een hartkatherisatie gehad, zou het erg leuk vinden om dit leuke pakket te ontvangen.

 48. Wat een ontzettend leuk idee om zo je “verjaardag” te vieren.
  Hier in huis zijn we met drie mensen glutenvrij, twee sinds 2005 en een sinds 2007.
  We gaan vaak naar de zaailing zelf om te kijken maar bestellen doe ik ook veel via glutenvrijemarkt…Vooral voor de kids zou ik het leuk vinden aangezien die nogal eens ergens komen waar dan niks voor hun is..Dat is en blijft toch een lastig dingetje, want meer dan dat wil ik er niet van maken…
  Succes allemaal met het volgen van je dieet en je weg er in vinden om er mee om te gaan

 49. Zou graag mee doen.
  bestel hier ook vaak en dan ook meer dan 45 euro.
  maar de meeste artikelen in pakket ken ik nu nog niet, lekker om te testen en dan volgende keer mee bestellen

 50. Had alles al geliked en wil heel graag winnen. Over 2 weken krijgen we een Spaanse jongen in huis voor een uitwisseling. Hij is bij onze glutenvrije dochter geplaatst, want dat is natuurlijk handig. Er wordt al druk geappt, wat wij hier aan glutenvrij eten hebben, wat hij wel of niet kent (of niet krijgt omdat het in Spanje te duur is). Maar hij wil natuurlijk hier veel nieuwe dingen proberen, dat is het leuke aan de uitwisseling en aan deze match. Met dit winpakket kunnen ze samen misschien nieuwe dingen uitproberen. Dus we duimen, zou leuk zijn een probeerpakket als hij aankomt.

 51. Lijkt me super leuk om zo’n pakket te winnen! Zijn nu 13 maanden glutenvrij voor ons zoontje van inmiddels bijna 3. Misschien worden we nog verrast door iets in het pakket wat we nog niet kennen :-))

 52. Wij willen ook graag meedoen,
  elke maand bestellen wij bij glutenvrijemarkt.com voor onze 2 glutenvrije meisjes… zo n beetje 90 euro. want 2 kinderen glutenvrij betekent veel brood en veel boodschappen!!! een pakket van 30 euro is zeer welkom.. onze meisjes houden van zulke verrassingen. ook eens iets speciaal voor hun.. ipv elke keer nee is niet gluten vrij.. nu ja helemaal glutenvrij voor jullie..
  groetjes papa en mama agb

 53. Wat een super leuke actie!

  Zelf heb ik 6jaar geleden gehoord dat ik gluten intolerantie heb. In eerste instantie was ik er erg van geschrokken, in die tijd was het nog helemaal niet bekend en was er vrijwel niks te krijgen (tenminste dat dacht ik). Hierdoor ben ik erg creatief en handig geworden in de keuken en ben ik het erg leuk gaan vinden om nieuwe dingen te proberen en te ontdekken. Vandaar dat ik ook erg graag dit pakket zou willen winnen =)

 54. Wat een leuke actie. Ik ben de laatste tijd veel ziek geweest en dan ook echt goed ziek. Heb van mijzelf al ondergewicht en ben door het ziek zijn erg afgevallen. Deze cadeaubon zou dan ook een leuk cadeau zijn voor wat lekkere dingen om weer wat meer gewicht erbij te krijgen .

 55. Gefeliciteerd met ’10 Jaar Glutenvrij’ , en wat fijn te lezen dat je je er ook goed bij voelt. 🙂
  Leuk zo een actie!
  Ik bestel nu al sinds 2015 bij Glutenvrijemarkt, en ik ben er zeer enthousiast over ze. Ik heb twee keer de markt bijgewoond een echte aanrader. Elke keer als mijn bestelling aankomt is het net een feestje 🙂 .. zo veel producten waar je uit kunt dat je soms teveel besteld, hahah! …En het personeel is ook erg aardig.
  Dus het pakket is welkom! (hihihi)

  Buona giornata (fijne dag) allemaal!

 56. Sinds een maand de glutenvrijemarkt ontdekt. Bestel nu wekelijks een pakket, wat een zaligheid. Het eerste jaar was het even zoeken en heb ik mijn dieet volledig omgegooid naar glutenvrij want verschillende studies toonden aan dat glutenvrij goed werkt bij MS. Vorig jaar getest en bleek ik ook coeliakie te hebben. De blog is dan ook fijn om de nieuwste producten, winkels en meer te ontdekken. Echt een.steun in de rug

 57. Wat een toffe actie ! Mijn vader en ik zijn ondertussen al 9 jaar samen glutenvrij. Ik was toen 8, en mijn vader 43. Ik herken je stukje over hoe weinig er vroeger was echt goed! Vroeger misschien een plank met wat behoorlijk droog brood, nu een vol schap met lekkere producten! Echt een walhallah vergeleken met 9 jaar terug. Papa en ik bestellen ook regelmatig iets bij glutenvrijemarkt.com, alleen wel meestal hetzelfde :). Dus wat verandering zou echt top zijn! Fingers crossed .

 58. Zou het super vinden voor mijn man hij is gluten en lactosevrij een leuk verrassingspakket te winnen zitten vast heerlijk dingen in

 59. De laatste keer daar besteld en ik dacht toen waarom niet eerder maar dat kwam omdat ze op de gluten vrije markt ook altijd tegen kom en dan korting krijg. Ze hebben zoveel produkten van goed kwaliteit en vlot geleverd. Het lijkt me erg leuk om een pakket te winnen.

 60. Sinds een jaar glutenvrij! Vind het nog lastig producten te vinden die ik kan consumeren maar het gaat al steeds makkelijker. Mijn omgeving doet ook zo veel mogelijk met me mee en zijn ook benieuwd naar wat er allemaal te vinden is binnen mijn dieet. We zijn lekker aan het uitproberen met z’n alle!

 61. Tien jaar glutenvrij, het is niet niks. Maar als je ziet wat er de laatste jaren aan glutenvrij producten op de markt gekomen is dan is het wel wat gemakkelijker geworden om goed en gevarieerd genoeg Glutenvrijland te kunnen eten. Glutenvrijemarkt.nl is wat dat betreft zeker een aanwinst, ze hebben een ruim assortiment.
  OK ik ding graag mee naar deze box voor mijn man. Bij hem is begin jaren ’80 coeliakie vastgesteld en hij eet dus nog veel langer dan jij glutenvrij.

 62. Leuke actie voor 3 generaties, mijn moeder, zoon en ik moeten glutenvrij.
  Super om weer nieuwe dingen uit te proberen en bestellen op Glutenvrije markt.com doe ik ook regelmatig.

 63. Lijkt me geweldig om weer eens wat nieuwe merken te proberen. Vanwege de kosten en meerdere teleurstellingen blijf ik vaak bij het vertrouwde!

 64. Voor mijn dochter van bijna 11 zou ik het pakket willen winnen. Ik bestel vaak bij glutenvrijemarkt.com. En probeer ook weleens wat nieuws uit, meestal als het een actieproduct is. Laat haar verrassen, ze verdient het. (Net als zovelen;-)

 65. Jarenlang heb ik mij opgesloten gevoeld in mijn eigen lichaam. Altijd last van buikpijn en nooit werd er iets gevonden. Door mensen in mijn omgeving werd wel eens gezegd dat ik glutenvrij moest proberen te eten, maar ik wilde niet anders dan anderen. Ik wilde gewoon.. totdat ik voor mijzelf dacht: gewoon is voor mij dan zonder vrijheid en energie….
  Inmiddels ben ik een half jaar verder en zo blij met mijn omslag naar glutenvrij eten. Ik heb weer energie en leef zonder buikpijn!
  Glutenvrijemarkt en u geven mij ook de vrijheid in eten en daarvoor ben ik heel erg dankbaar! Gewoon koekjes snoepen en vandaag vers brood bakken voor mijn Valentijn 🙂 Het leven lacht weer en ik lach mee!

  Fijne Valentijnsdag en van harte gefeliciteerd!

 66. Sinds vorig jaar augustus moest ik overstappen op glutenvrij. Ik heb veel gegoogled om producten te vinden en op het forum van coeliakie gekeken. Glutenvrijemarkt kwam daar ook op voor. Sinds die tijd bestel ik daar mijn producten zoals bijv. Poengens bloem. Heerlijk om mee te bakken. Ik kijk altijd naar de nieuwe producten en zou het super vinden om ook eens andere producten te proberen.

 67. Mijn man heeft net te horen gekregen van zijn arts dat hij intolerant is voor gluten. Het zou geweldig zijn om hem met dit pakket te verrassen, zodat hij diverse glutenvrije producten kan uitproberen.

 68. Van harte gefeliciteerd met 10 jaar glutenvrij.
  Natuurlijk wil ik dit pakket graag winnen. Niet voor mezelf maar voor mijn jongste zoon. Hij ging net naar het voortgezet ondrrwijs toen hij de diagnose kreeg. Zonder klagen heeft hij het vwo nu bijna afgerond en hij vindt alles lekker wat ik voor hem maak of bak. Nog even en dan gaat hij op studeren en op kamers dus hij kan wel n startpakketje gebruiken. Supertrots op hem!

 69. Oh WoW wat een actie!!!! Ik wil zeker een aantal van die producten proeven, mijn diagnose is pas twee jaar geleden vastgesteld. En ik mis de glutenvariant van sommige dingen nog steeds , zo wil ik zeker die boterbloem van Joop eten en mijn man een Ander biertje leren drinken en hem nog altijd kunnen kussen. De tijd dat het leven gemakkelijker was.

 70. Wow 10 jaar al weer! Glutenvrij eten is voor mij geheel nieuw. Omdat ik al jaren met darmklachten kamp en de huisarts niet verder komt dan PDS en als enig advies heeft: veel vezels en brood eten (wat dus niet helpt), wil ik kijken wat glutenvrij eten voor mijn darmen doet. Ik ben nog zoekende wat ik kan eten en vooral wat ook nog eens lekker is . Dit pakket zou een mooie kans zijn om kennis te maken met glutenvrije producten. En zo te horen zitten er heerlijke dingen in!

 71. Wow zeg, dat is super je 10-jarig jubileum!
  Jij verdient een plaatsje in een glutenvrij museum
  Ziek zijn dat is kort gezegd behoorlijk waardeloos
  Maar niet meer na het winnen van zo’n glutenvrije doos
  Zeg me dus wat ik moet doen, ik zal het je beloven
  Je voeten eens masseren, of een bank voor je beroven
  Ik twijfel of dat slim is, want dat gaat beslist verkeerd
  Ik hou het dus maar simpel, ‘k zeg gewoon:

  GEFELICITEERD!

 72. Wat een goede actie!!!
  zelf ben ik ruim 10 jaar glutenvrij – en inmiddels ook koemelkvrij.
  In het begin was het een hele zoektocht – en ik werkte destijds nog.
  Inmiddels (sinds 2010) werkloos – en in de bijstand beland (word dit jaar 65).
  Daardoor is het weer een zoektocht geworden, omdat glutenvrij vaak erg duur is.
  De laatste jaren struin ik ook Internet af, maar houd ook de plaatselijke aanbiedingen in de gaten.
  Dit pakket zou dus geweldig goed uitkomen. Voor mij diverse onbekende merken (maar ja, koek e.d. behoort vaak niet tot de mogelijkheden).
  Jullie gaan sowieso iemand blij maken – dus hele goede actie!!!

 73. Het lijkt mij kei leuk om dit pakket te winnen. Het is nu drie maanden geleden dat ik te horen kreeg dat het beter was dat ik geen gluten meer deed eten. Langzaam aan leer ik de wereld van het glutenvrije kennen, en dit pakket zou erg bijdragen aan deze ontdekkingsreis. Verder zou mijn portemonnee het ook erg leuk vinden, als student zijnde is het glutenvrije eten best prijzig!

 74. Gefeliciteerd! Vooral nadat onze dochter op 10-jarige leeftijd twee jaar geleden is gediagnostiseerd met coeliakie, heb ik jouw site helemaal doorgespit. Het hielp om thuis te raken in de glutenvrije wereld en houdt ons ook nu nog up-to-date. Omdat nieuwe produkten uitproberen altijd leuk blijft, maken we graag kans op het pakket.

 75. Ha Mirjam,

  van harte gefeliciteerd met je 2e lustrum!
  Grappig om te lezen dat jij ook regelmatig besteld bij glutenvrijemarkt.nl
  Ik bestel daar ook regelmatig. En idd ook altijd boven de 45 euro en meestal ook Doves bloem en (provena) haver en natuurlijk altijd veel leuke en lekkere dingetjes uit de “opruimhoek”.
  Fijn dat er tegenwoordig zoveel glutenvrij te koop is.
  Tegen mensen die zeggen dat het zo moeilijk is, zeg ik altijd: joh, we leven in nederland. Zo’n welvaart en er blijft nog zoveel over wat ik dan wel mag. Je ziet ze dan relativeren…..en het is ook echt zo…..hoewel je in het begin wel echt je weg erin moet vinden.
  Ik wens je het allerbeste toe en natuurlijk veel blogplezier. Ik lees mee.
  Glutenvrije groetjes, Corrie O

 76. Mijn zoon Jelle wordt dit jaar 11 en is eind dit jaar ook alweer 10 jaar glutenvrij.
  (dus al sinds zijn eerste levensjaar). Daarom gun ik hem heel graag dit pakket. Hij geniet altijd volop als hij eens wat nieuws kan proeven.
  Het bier mag hij uiteraard niet, maar daar weet zijn vader wel raad mee!

 77. Mijn 7 jarige dochter eet nu een half jaar glutenvrij. Ondanks haar jonge leeftijd is ze heel strikt . Ook als ze bijv op school een snoepje krijgt, neemt ze ’t eerst mee naar huis om aan mij te vragen of ze die mag. Ben ongelofelijk trots op hoe zij dit aanpakt. Ze vind het leuk om steeds nieuwe producten te proeven. Met dit pakket kan ze weer wat nieuws proberen. En………boterkoek was in haar gluten tijd een van haar favorieten ?

 78. Ik zou graag het pakket willen winnen voor mijn zoon van 16 jaar. Hij eet al 15 jaar glutenvrij, zo kan hij weer eens iets nieuws uitproberen!

 79. Ja ik wil meedoen voor mijn zoon. Wow wat een mooi pakket en ook weer niewe dingen om te proeven en uit te proberen. Ik volg jullie beiden op fb. Glutenvrijemarkt zit niet ver bij ons vandaag hun markt is ook erg leuk.
  Nou mijn zoon zou het heerlijk vinden het is een snoeperd en vind alles lekker dus voor hem doe ik mee…… Ik hoop het Wie weet????????????????

 80. Een mooie doos vol glutenvrije producten op Valentijnsdag.
  Alles wat mijn gezin gelukkig eten en drinken mag.
  Een prachtig gebaar,
  om lekker uit te proberen zonder gevaar.
  Liefde gaat door de maag.
  Daarom ontvangen wij jullie glutenvrij pakket onzettend graag!

 81. Al ruim 30 jaar eet ik glutenvrij, en toentertijd was het heel erg lastig om glutenvrije producten te vinden. Ik was dan ook vanaf dag 1 vaste klant van Zaailing toen jullie daar mee begonnen! En ook bij glutenvrije markt bestel ik met grote regelmaat en ik kan niet anders zeggen, het wordt snel bezorgd en is altijd in orde. Ook met de glutenvrije markten ben ik heel erg blij. Ik zou het dan ook een feestje vinden om het feestpakket te winnen!

 82. Het is goed dat er steeds meer producten komen die glutenvrij zijn. Wij hebben 2 dochters (6 en 14) waarbij op jonge leeftijd (1 en 0,5 jr) is geconstateerd dat ze coeliakie hebben. Dat was in het begin best wennen, voor ons en voor onze dochters, maar gelukkig ondervinden ze er steeds minder last van. Bijna overal is een oplossing voor te vinden, je wordt wel creatief.
  Het is wel lastig om steeds iets nieuws te vinden wat bij onze dames in de smaak valt – gelukkig komt er wel steeds meer op de (glutenvrije) markt beschikbaar. We houden ons aanbevolen voor wat nieuwe smaken – wellicht zit er voor onze dochters een nieuwe favoriet bij, we wachten af

 83. Een mooie mijlpaal. Gefeliciteerd!
  Nog vele gezonde en succesvolle jaren gewenst!
  Sinds een klein jaar eet ik ook glutenvrij en heb jullie als leverancier voor diverse artikelen. Elke keer een aantal nieuwe producten proberen is leuk. Het pakket zou dan ook welkom zijn.

 84. Wat een leuke actie! Alles wat in het pakket zit is nieuw voor mij, dus ik ben erg benieuwd. Zou het heel leuk vinden om al deze nieuwe dingetjes te proeven!!
  En ik bestel zelf ook altijd bij glutenvrijemarkt.com, dus herken het bestellen vanaf 45 euro wel. Verzendkosten uitsparen en meedoen aan een winactie voor een gratis pakket; blijf toch een Nederlander 😉

 85. Leuk zo een feestweek. Zelf ben ik, samen met mijn zus, ook ongeveer 10 jaar glutenvrij. Mijn broer kwam er een jaar later achter. Zo is het bij ons drie om drie. Hoe leuk zo het zijn om dit pakket met ons drieën te verdelen 🙂

 86. Proficiat, wat een mijlpaal. Bij onze kinderen volgen nu al zo’n 8 jaar een glutenvrij dieet. Na een zoektocht naar glutenvrij producten en receptie zijn we bij de Glutenvrijemarkt terecht gekomen. Het blijft altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken. Vooral nu onze pubers zich gaan afzetten tegen het dieet ;-).

 87. Ja leuk een verrassingspakket. m Mijn dochtertje en ik zijn altijd op zoek naar nieuwe producten. Ik bestel maandelijks bij Glutenvrije markt. En probeer naast de bekende producten altijd wat nieuws uit. Maar dan kies ik wel behoudend en misschien zou het voor ons juist wel goed zijn om ons eens compleet te laten verrassen. En zo eens iets totaal anders te kunnen proeven.

 88. Wat een leuke actie! Lijkt me heel erg leuk om deze verschillende producten uit proberen. Ik weet nu iets meer dan een jaar dat ik coeliakie heb en ben nog steeds op ontdekkingstocht in de glutenvrije wereld naar lekkere producten. Er is tegenwoordig veel te koop, maar ik ben benieuwd naar deze minder bekende producten!

 89. Ik ben Ruben en 10 jaar oud
  Gluten eten is voor mij fout.
  Mama helpt mij heel goed
  Als ze bij de glutenvrije markt.com boodschappen doet!
  Gefeliciteerd met jouw feest 10-jaar-glutenvrij
  Het wordt steeds makkelijker dat maakt iedereen blij.
  Nieuwe dingen proberen vind ik niet je-van-het …..
  Maar met een cadeaudoos wordt dat reuze pret!

 90. Mijn vrouw eet altijd mijn glutenvrije producten op! Zet is voornamelijk gek op mn brownies, of de koekjes die ik koop. Als ik deze doos vol lekkernijen win, dan probeer ik ze zelf uit, ik ken ze ook nog niet. Omdat het Valentijn is geweest ga ik toch wel een paar producten delen 🙂

 91. Oooh, je maakt me nieuwsgierig! In bijna 3 jaar glutenvrij eten heb ik ontdekt dat lekker eten no problemo is. En er is steeds iets nieuws te ontdekken. Recepten, online tips en nieuwe producten. Ik ben erg benieuwd naar deze doos vol verrassingen. Gefeliciteerd met je feestje van 10 jaar!

 92. Ik zou dit pakket erg graag voor mijn zoontje van 3.5 jaar willen winnen. Hij heeft coeliakie en hij is altijd enorm blij als er een pakket met GV producten binnen komt. Hij pakt het altijd zo vrolijk uit, dat het me doet denken aan een kerstpakket, haha. Heerlijk om hem zo te zien :-). Een pakket met ook weer nieuwe producten zal hij geweldig vinden ?. Bij deze loot ik graag voor hem mee.

 93. Hallo, ik ben nieuw op de site, en ik ben benieuwd naar de recepten, die zijn altijd meer dan welkom!
  Leuk zo’n pakket met onbekende merken. Zelf bestel ik inderdaad meestal het zelfde, en af en toe wat anders erbij om te proberen. Omdat de produkten vaak prijzig zijn en ook wel eens tegenvallen, doe ik het steeds minder. Maar de glutenvrijemarkt die blijft favoriet, zeker vanwege de goede service.

 94. (Ik heb gisteravond speciaal voor jou een gedichtje geschreven, maar op de een of andere manier is het niet geplaatst op de website… Vandaar dat ik het nog eens probeer.)

  Wow zeg, dat is super je 10-jarig jubileum!
  Jij verdient een plaatsje in een glutenvrij museum
  Ziek zijn dat is kort gezegd behoorlijk waardeloos
  Maar niet meer na het winnen van zo’n glutenvrije doos
  Zeg me dus wat ik moet doen, ik zal het je beloven
  Je voeten eens masseren, of een bank voor je beroven
  Ik twijfel of dat slim is, want dat gaat beslist verkeerd
  Ik hou het dus maar simpel, ‘k zeg gewoon:

  GEFELICITEERD!

   • Fijn om te weten dat je het leuk vond!

    Ik las over je actie in de nieuwsbrief van de glutenvrijemarkt en ik dacht dat vraagt om een klein ‘presentje’, vooral ook omdat ik weleens van je blog meeprofiteer als ik informatie zoek. Je bent een van de weinigen die iets heeft geschreven over jodium, bijvoorbeeld. Dus ook bedankt daarvoor!

 95. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Dat er nog maar een heleboel gezonde jaren mogen volgen. Zelf ben ik pas kort glutenarm aan het eten. Heb 1,5 jaar op bed&bank doorgebracht door de ziekte van Crohn. Na heel wat verschillende medicatie te hebben gebruikt is nu de juiste gebonden. En de volgende stap was glutenarm gaan eten en geen alcohol meer drinken. En ik voel me er steeds beter bij! Ik ga dus ook op voor de eerste 10 jaar glutenarm!

 96. Van harte gefeliciteerd, 10 jaar, wauw! Wij zijn nu bijna 4 jaar glutenvrij en waren al snel bij de glutenvrijewebshop bekend. Erg blij mee! Succes met de actie en het kiezen..

 97. Mijn hele familie is glutenvrij, mijn oma uit 1918 had het, mijn moeder, mijn zus, haar dochter, ik, neefjes en nichtjes. Glutenvrij is bij ons ‘heel normaal’. Soms zou ik er graag even afwillen, vooral als je iets spontaans wil ondernemen en de dag wil afsluiten met een etentje of als er getrakteerd wordt?. Maar verder red ik me er goed mee, als ik dan iets nieuws gevonden heb wat glutenvrij is kan ik ff weer superblij zijn! Dus ik hoop dat ook hier weer iets ietwat voor me inzit en even weer zo’n geluksmomenten kan hebben!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*