Winweek ’10 jaar glutenvrij’ – dag 3: Taiyari tortilla’s

maistortilla-taiyari-glutenvrij

Deze week is het 10 jaar geleden dat ik de diagnose coeliakie kreeg. Dat ga ik vieren!
Daarom organiseer ik elke dag een winactie. Vandaag kan je verse tortilla's van Taiyari winnen.

Afgelopen nazomer kreeg ik van Taiyari 2 pakken met verse tortilla's. De tortilla's zijn niet lang houdbaar, zoals de meeste tortilla's die je in de winkel kan kopen. Daarom aten we het eerste pak meteen die week.
De vriendinnetjes van mijn dochters kwamen eten. We aten de maistortilla's met zalm en roomkaas. Wij dachten in eerste instantie dat ze het niet zouden willen, want onbekend… Maar niets is minder waar, ze gingen schoon op!

maistortilla-taiyari-glutenvrij

Het andere pak deed ik in de vriezer. Een paar weken later haalde ik die er uit voor een van mijn favoriete maaltijden. De maaltijd die ik als kind altijd voor mijn verjaardag vroeg: Taco's (bakjeseten!). Een hele tafel vol bakjes en dan zelf beslissen wat er in kon: kidneybonen, gehakt, mais, zure room, mais, sla, komkommer, tomaat, … Maar dan nu met tortilla's. En weer was het een succes en ging het schoon op.

Een tijd geleden schreef ik een blog waarin ik meldde dat ik geen kant-en-klaar tortilla's meer ging kopen. Zelf maken was immers niet moeilijk, en veel lekkerder. Maar de tortilla's van Taiyari zijn zo veel makkelijker dan zelf maken. En in een druk huishouden is kant-en-klaar vaak erg fijn!

En niet alleen ik ben enthousiast over deze tortilla's. Ze worden zelfs gebruikt bij RIJKS, restaurant bij het Rijksmuseum van chef Joris Bijdendijk.

Winnen?

Je kan een pakket winnen met  verschillende soorte maistortilla's (blauwe en gele maïs) en maïstostadas (gefrituurde maïstortillas). Wil je deze winnen? Lees dan de actievoorwaarden en laat een reactie achter onder deze blog (dus niet op bv Facebook):

 • Wij zouden het erg leuk vinden als je Tortilleria Taiyari en Ikbenglutenvrij volgt op Facebook
 • Uit de leukste inzendingen trek ik 1 winnaar
 • Iedere deelnemer kan deze feestweek maximaal 1 keer winnen
 • De winactie geldt alleen voor adressen in Nederland
 • De winactie loopt tot en met morgenochtend 06:00 uur. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt op deze website.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Taiyari.
Sophie heeft de tortilla's gewonnen!

Heb je niet gewonnen en wil je de tortilla's toch hebben?
Op dit moment zijn de tortillas te verkrijgen bij:

Mocht je er niet uitkomen dan kan ook direct contact met opnemen met Taiyari zodat jullie gezamenlijk een oplossing kunnen zoeken om de tortillas te laten proberen.
Je kan dan het beste contact opnemen via taiyari.europe@gmail.com of 0623609193.

16 antwoorden naar “Winweek ’10 jaar glutenvrij’ – dag 3: Taiyari tortilla’s”

 1. Ja wij eten hier met regelmaat wraps en zijn sinds vorige week zoekende in de wereld van glutenvrij eten. Mochten we deze niet winnen ga ik deze zeker bestellen voor mijn zoontje!

 2. Moet net vandaag met m’n glutenvrije dochter naar een (voor ons) nieuwe kinderarts. Is toch weer spannend: ander ziekenhuis, andere mensen. Het zou dan ook leuk zijn om ook eens andere producten te kunnen proberen want het blijft zoekwerk: vertrouwd is goed, maar wellicht is iets nieuws wel heel erg lekker!

 3. Mijn 9 jarige dochter (glutenvrij) is gek op wraps… met allerlei verschillende soorten vulling, altijd weer een feestje! Als ik de recenties lees dan wordt de wrap maaltijd met deze wrap pas echt een feestje. Wij kennen deze tortillavond wraps dus nog niet en zouden ze graag winnen om met het hele gezin een echte feestelijke glutenvrije maaltijd op tafel te kunnen zetten!

 4. Na 46 jaar normaal te hebben gegeten moet ik nu tarwe/Glutenvrij eten.
  Dit is echt wennen en veel dingen ook nog neit echt gevonden wat ik lekker vindt.
  ben veels te veel gewend aan het normale eten.

  Tortilla’s is 1 van de dingen die ik nog niet gevonden heb en wel lekker vind voor af en toe.

  zou dan
  ook graag mee doen wie weet is dit wel iets voor mijn verwende smaak.

 5. Wat een feest! Niet alleen de 10 jaar glutenvrij, maar ook die heerlijke tortilla’s!!
  Mexicaans eten is altijd mijn favoriet geweest, burritos, fajita’s, taco’s, Chili con carne hmmmm!!
  Ik ben dus al blij dat albert heijn de dunne wraps die ik eerder in Engeland heb gehaald in het assortiment heeft opgenomen, maar deze…echte maistortilla’s! Geweldig lijken me die!
  Gefeliciteerd met je 10 jaar glutenvrij! Ik vier met je mee, want ik vier deze week mijn 4 jarige glutenvrije jubileum 🙂

 6. Oh wat een leuke actie! Mijn meisje van 7, Amber, wil heel graag wraps eten maar we kunnen maar geen lekkere vinden.
  Ik zou het fantastisch vinden als ik haar kon verassen op mijn verjaardag, binnenkort , met heerlijke wraps als traktatie!! Veel succes met alles en super blij met al je tips!!!

  Groetjes,

  Sophie

 7. Super leuk!
  Mijn vader vindt tortilla’s heerlijk, hij gooit er altijd op het oog van alles (restjes) doorheen en het smaakt ook nog altijd.
  Nu ik sinds een paar maanden glutenvrij moet weten omdat dit beter is voor mij, eet ik niet graag meer bij mijn vader. Hij vindt dit namelijk onzin, en ik moet dus gewoon eten wat zij eten. Nu lijkt het me fantastisch om een keer met deze tortilla’s te koken en ze te overtuigen dat het eten zonder gluten helemaal niet vies is!!

 8. Een stille trouwe volger hier hihi, ik doe mee omdat ik altijd VERZOT was op wraps maar nog steeds op zoek ben naar de beste glutenvrije variant!

 9. Mijn oudste dochter Niene is dol op taco’s en vindt de meeste glutenvrije tortilla’s niet lekker. Ik denk dat ze deze tortilla’s fantastisch vindt! En dan gaat ze het ook steeds minder erg vinden dat ze coeliakie heeft.
  Ariba ariba Andele!!!
  Hasta muy pronto,
  Marijn

 10. Deze tortilla’s kennen we nog niet & zouden we graag leren kennen! Niet alleen voor Judith met coeliakie maar voor ons allemaal!

 11. Nomnomnom, dol op Mexicaans eten, morgen staat bij ons weer de Mexicaanse pannekoeken taart op de planning. Maar lekkere en vooral simpele wraps klinkt ook fantastisch.. ik begin al te watertanden bij het idee..Zelf ook altijd fan geweest (en nu stiekem nog steeds) van het bakjeseten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*