Winweek ’10 jaar glutenvrij’ – dag 4: Happy bakers

glutenvrij brood happy bakers

Deze week is het 10 jaar geleden dat ik de diagnose coeliakie kreeg. Dat ga ik vieren!
Daarom organiseer ik elke dag een winactie. Vandaag kan je een mooi broodpakket van Happy bakers winnen.

Glutenvrij brood. Het blijft ingewikkeld.
Ik zelf ben nooit zo'n broodliefhebber geweest. Ik eet dan ook haast nooit brood als ontbijt en vaak iets anders als lunch. Maar als ik dan brood eet, moet het wel lekker zijn!
Mijn glutenvrije dochter is wel een broodliefhebber. Al is ook zij erg kritisch. En wat ik lekker vind, hoeft zij niet lekker te vinden (en andersom). Zij wil geen pitjes, niet te donker en liefs met iets zoets. Ik juist wel pitjes, wel donker en een krentenbol op z'n tijd is erg lekker maar een zoet broodje hoeft van mij niet.

En toen kregen we in december 4 broden van Happy Bakers.
Kant en klaar brood dat afgebakken moet worden in de oven. Zelf op een drukke ochtend, als ik er achter kom dat er geen brood meer is om mee naar school te geven, kan dit brood nog even snel afgebakken en gesneden worden. Het brood is voor ons te groot om in 1 keer op te eten. Maar ook uit de vriezer is het erg lekker.
– NB, het brood bevat glutenvrij tarwezetmeel –

happy bakers glutenvrij brood

En weet je. Mijn dochter lust opeens wel bruin brood met pitjes.
"Dat ik heb nooit gezegd mama, dat ik geen pitjes in mijn brood wil!"
Ik houd wijselijk mijn mond…

Wat kan je winnen?

In het pakket dat ik mag weggeven zitten 4 verschillende broden:
Glutenvrij wit, glutenvrij bruin, glutenvrij multi licht en glutenvrij multi donker.

Wil jij deze winnen?

Lees dan de actievoorwaarden en laat een reactie achter onder deze blog (dus niet op bv Facebook):

 • Wij zouden het erg leuk vinden als je Happy bakers en Ikbenglutenvrij volgt op Facebook
 • Uit de leukste inzendingen trek ik 1 winnaar
 • Iedere deelnemer kan deze feestweek maximaal 1 keer winnen
 • De winactie geldt alleen voor adressen in Nederland
 • De winactie loopt tot en met morgenochtend 06:00 uur. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt op deze website.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Happy Bakers.

William heeft het pakket gewonnen.

43 antwoorden naar “Winweek ’10 jaar glutenvrij’ – dag 4: Happy bakers”

 1. Ik zou heeel graag jullie brood willen uitproberen en winnen voor onze dochter van net 4 die sinds kort gluten en lactosevrij eet! Wat is het lastig om smakelijk brood te vinden, ze heeft met brood de grootste moeite te wennen dus het zou misschien een uitkomst zijn!

 2. Dit zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochter van 3! Ze is echt een broodeter, dus zo’n pakket zou ons heel goed uitkomen!!!!!

 3. Ik vind het brood van Happy Bakers heel erg lekker het ruikt altijd zo lekker in huis als mama het brood in de oven heeft gedaan.
  Groetjes,
  Robin (9 jaar en ik moet glutenvrij eten)

 4. Oh wat zou dat een keer fijn zijn.lekker brood eten.mijn italiaanse man heeft coeliakie en mist dat zo erg.altijd lekker brood eten bij het avond eten maar helaas..zit er niet meer bij voor hem.gewoon een laat valentijnskado als we dit pakket winnen.dat zou mooi zijn!!!

 5. Dat zou super zijn! Onze dochter van 17 maanden eet sinds een paar weken glutenvrij na de diagnose coeliakie…. en dat is wennen! Zeker voor haar, we zijn druk bezig met het zoeken naar het lekkerste brood voor haar dus het zou top zijn om dit pakket te winnen!
  Groetjes Linda en dochtertje Amber

 6. Oh! Dit pakket zou ik heel erg graag winnen!
  Ik heb nog nooit het brood van happy bakkers geproefd! Een vriendin van mij wel en zij vind dit brood echt heerlijk! Ik heb 2 soorten reuma en ik ben insuline resistent en gluten intolerant! Als ik koolhydraten en of gluten eet ga ik helemaal ontsteken! Ik ben nog zo op zoek naar een passende eet wijze! Ik ben nu een reinigings kuur aan het doen waarbij je bijna alleen maar groenten en zuur fruit eet! Nu ik dit eet voel ik me super! Veel meer energie en vooral geen pijn! Als ik straks weer wat andere dingen mag toevoegen dan zou ik heel graag dit brood willen proberen! Ik ga heel hard duimen voor dit prachtige brood pakket! ????

 7. Zo heel graag! Gewoon weer eens een lekkere boterham! Dat is toch hetgeen wat ik echt mis sinds ik glutenvrij moet eten.

 8. Leukste inzending wordt beloont!!!!!!
  Weet dan niet wat leuks te schrijven, maarrrrrrrrrrr wat zijn mijn man en ik blij dat we nu eindelijk brood hebben gevonden wat hij ook vers mee naar zijn werk kan nemen……….Het meeste brood van andere moet je haast wel in de toaster doen. Brood van Happy Bakers niet……Ik heb nu een man die ,s morgens vroeg tevreden de deur uit gaat met een half vers afgebakken brood. (Is ook wel leuk ergens)..

 9. Onze dochter heeft nu 5,5 jaar coeliakie, en het was zoeken maar eenmaal goed op dieet jaren klachtenvrij. Helaas is ze 1,5 jaar nu ziek, tot nog maar 1 uur naar school kunnen toe, en kan men de oorzaak niet vinden. Wel blijkt dat ze op 23 voedingsmiddelen reageert met haar immuunsystem. Dus die moeten geëlimineerd uit haar voeding. ‘ Ojeee, wat nu met het brood van happy bakers, mag ik dat dan ook niet meer?’ Vroeg ze zich af.
  Maaarrrrrrr, tromgeroffel, dit fantastische brood mag ze absouut nog steeds en is het lekkerste wat er in een dag aan eten nog wel kan. Dit pakket zou wel een enorme stimulans zijn om dit vol te houden en hopelijk aan te gaan komen.
  Dat we kunnen zeggen ‘ wat heb jij een lekkere happy bakers wangetjes’ ! (ipv appelwangetjes)

 10. Het zou heel goed uitkomen als ik het brood van Happy Bakers zou winnen, want ik wilde ze zo en zo dit weekend gaan bestellen om te proberen…
  Dus ik hoop dat ik de kans krijg om te proeven.

 11. Glutenvrij,
  Maakt mijn dochtertje blij!
  En belangrijk voor mij,
  Is dat wij net als zij,
  Weer kunnen genieten van eten,
  zonder continue te hoeven weten,
  Dat coeliakie een beperking geeft,
  maar juist ook voordelen heeft!

 12. Ik ben nu bijna een jaar samen met mijn vriend die geen gluten mag hebben . vanaf die tijd ben ook ik zo veel mogelijk gluten vrij gaan eten. Super leuk om op zoek te gaan naar nieuwe dingen en thuis uit te proberen. En daarmee hem natuurlijk te verrassen. Hoe leuk zou het zijn om hem met dit brood pakket te verrassen!! ???

 13. Het is de eerste bakkerij die helemaal gespecialiseerd is in glutenvrij brood. Makes me, en een heleboel andere mensen (als hierboven te lezen is) erg HAPPY!
  Nu het verse glutenvrije brood bij mijn plaatselijke supermarkt weer uit het assortiment is gehaald zou ik nog meer HAPPY worden als ik dit pakket zou winnen.

 14. Het is niet nieuw voor ons, maar bevalt prima en dus willen we het graag winnen. Zeker omdat we binnenkort een Spaanse uitwisselingsstudent krijgen die net als onze dochter coeliakie heeft – een jongen van 16 jaar – die zal wel wat op kunnen (en kent niet veel soorten brood – omdat het daar moeilijk te krijgen is). Dus kunnen we hem kennis laten maken met nieuwe en Hollandse dingen, zoals dit brood.

 15. Lijkt me heerlijk om echt lekker glutenvrij brood te eten.Vaak is het gewoon niet echt lekker je eet het omdat je brood moet eten .Vindt het ook altijd weer een uitdaging om nieuw brood te proberen en probeer er ook altijd zo zonder vooroordelen voor te gaan.
  Het is zo fijn dat er steeds meer glutenvrij op de markt komt en daardoor jezelf ook een keus kan maken.Deze actie vindt ik erg leuk en ik hoop dat ik het uit mag proberen.In ieder geval veel succes…..

 16. Ik zou heel graag winnen. Ik was een echte brood eter maar gezien de prijs kwaliteit is de lol er behoorlijk af om bruis te eten. Kortom nog niet het juiste brood gevonden en ik zou graag jullie brood willen wonen om te kijken of dit wat voor me is.

 17. Ooooooooh ja! Mijn 2 meiden van 9 en 11 zouden zoooo graag weer eens een ‘lekkere’ boterham eten! ze zijn nu beiden 3 jaar glutenvrij en vinden het nog steeds moeilijk andere kinderen heerlijk brood te zien eten. We zouden ze er zó blij mee maken!!!

 18. Hier ook een ‘geen pitten/zaden’ luster. Dochterlief mist brood het meest. K zag toevallig een advertentie van dit brood vandaag in de krant. Had er niet eerder van gehoord. Ben wel benieuwd hoe lang het houdbaar is/hoe verpakt en hoe lang het in de oven moet. En hoe groot is een brood(je). Ik hoop dat het een succes is voor puberdochter om mee te nemen naar school.

  • Hi Elke,
   Het brood is best een tijd houdbaar. De broden die ik kreeg zijn tenminste houdbaar tot 8 maart. Ze moeten 10 minuten in de oven en hebben een gewicht van ca. 530 gram.
   Groet, Mirjam

 19. Wat leuk!!
  hier het hele huishouden om gegooid vanaf eind dec.
  Mijn zoontje van 2 en ik zelf blijken coeliakie te hebben..
  ik werk zelf bij een bakker dus lekker brood is hier altijd in huis aanwezig geweest.. op zoek naar een winnaar dus!

 20. Ik bak altijd zelf voor mijn dochter want ze vindt brood uit de winkel niet lekker..
  Wat zou (lees ook..Ik..?) het geweldig vinden als ze dit wint en dan ook inziet dat het wel lekker kan zijn…

 21. Na 22 jaar glutenvrij te moeten eten heb ik eindelijk het lekkerste brood gevonden. Het is alsof ik weer “gewoon” brood eet, net als vroeger! Helemaal Happy! Super bedankt. Irene

 22. Zou onze leuk zijn voor onze dochter ze heeft 9 jaar coeliakie en gaat net naar het voortgezet onderwijs en moet elke dag 24 kilometers fietsen en dat op een paar crackers want tot nu toe heeft ze nog geen lekker broodje kunnen vinden aangezien ze wel extra energie kan gebruiken, tijdens rit, lijkt ons dit een mooie kans om kennis te maken met de verschillende broden van happy bakers
  En misschien de crackers opzij zet

 23. Ik ? brood! En met de bammetjes van happybakers kan ik eindelijk weer ECHT genieten van een boterham. Lekker ontbijten, lunchen of met een lekker smeerseltje bij de borrel. Mij maak je superblij met een voorraadje! Ik ga de broodjes graag delen met mijn ook-glutenvrije-vriendinnetje. Perfect voor bij onze komende kaasfondue-date. Kannie wachten! Duimen dat ik win!

 24. Ik doe heel graag mee ! Heb jullie brood al eens uitgeprobeerd en het smaakt heerlijk. Zou graag alle soorten willen uit proberen. Ik mag eigenlijk geen brood eten met mijn hormoonbalansdieet maar voor jullie broden maak ik een uitzondering ?

 25. Vandaag 40 jaar geleden kwam ik als 3-jarige peuter aan op Schiphol, als adoptiekindje uit Azië. Sindsdien veel last gehad van buikpijn en lamlendigheid. Pas in 2010 kwamen we erachter dat ik gluten (en lactose) intolerant ben.

  Tot nu toe heb ik geen glutenvrij brood gevonden dat ik echt lekker vind. Ik eet dan ook nog maar zelden brood. Ik zou het heel erg leuk vinden om dit brood eens te kunnen proberen. De oliebollen van Happy Bakers waren in elk geval om te smullen 🙂

 26. Sinds enkele weken weet ik dat ik gv moet eten en eet amper brood want heb nog geen lekker merk gevonden. Zou dus dolgraag willen testen of deze wel bevalt dan kan ik eindelijk normaal ontbijten en lunchen met sneetje brood.

 27. in het kader van ‘leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’ zou ik graag een pakket winnen. Het is een verademing dat dit soort producten tegenwoordig bestaan!

 28. Lijkt me echt heerlijk, echt lekker glutenvrij brood. Ik eet graag brood maar sinds ik weet dat ik een glutenintollerantie heb eet ik het nog maar weinig omdat het altijd zo droog is..ik ben daarom heel benieuwd naar dit brood.

 29. Dat zou nou eens heel leuk zijn om te winnen, ik word deze week 60 jaar en dan kan ik m’n schoondochter en kleinzoon heel lekker mee laten eten, met een brood dat ze bij oma niet zouden verwachten, de kers op de taart 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*