Winweek ’10 jaar glutenvrij’ – dag 5: Leev

Deze week is het 10 jaar geleden dat ik de diagnose coeliakie kreeg. Dat ga ik vieren! Daarom organiseer ik elke dag een winactie. Vandaag kan je een pakket van Leev winnen.

Vorig jaar had ik uitgebreid contact met Leev. Op de verpakking stond dat Leev glutenvrij was, maar ze waren niet gecertificeerd. Hoe zat dat? Naar aanleiding van dit mail-contact is Leev het certificeringstraject in gegaan. En sinds kort mogen ze het officiele glutenvrije logo van de NCV dragen!

We hebben dus een dubbel feestje!

Wat kan je winnen?

Gisteren ontving ik een mooi pakket van Leev. Het zijn bijna allemaal producten die ik nog niet kende. Met uitzondering van de Galetten en die zijn heerlijk. Normaal koop ik ze bij de Albert Heijn.
Zo'n zelfde pakket kan jij ook winnen! Wat zit er in?

 • Leev Biologische mix voor haver & banaan koekjes;
 • Leev Biologische mix voor Brownie met courgette, roomkwark en rood fruit;
 • Leev ontbijtshake (5 zakjes) biologische havermout;
 • Leev ontbijtshake (5 zakjes) biologische havermout banaan;
 • Leev biologische havermout;
 • Leev haver crackers;
 • Leev boekweit crackers;
 • Leev oer-graanwafel;
 • Leev Galetten (wafels);
 • Leev oerchips op basis van linzen in de smaken paprika, zeezout en sour cream & onion.

Ook de andere producten zijn allemaal te koop bij de Albert Heijn. Behalve de chips, deze is compleet nieuw en alleen te krijgen via de webshop.

Hoe kan je winnen?

Lees de actievoorwaarden en laat een reactie achter onder deze blog (dus niet op bv Facebook):

 • Wij zouden het erg leuk vinden als je Leev en Ikbenglutenvrij volgt op Facebook
 • Uit de leukste inzendingen trek ik 1 winnaar
 • Iedere deelnemer kan deze feestweek maximaal 1 keer winnen
 • De winactie geldt alleen voor adressen in Nederland
 • De winactie loopt tot en met morgenochtend 06:00 uur. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en wordt bekend gemaakt op deze website.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Leev.

Maaike heeft het pakket gewonnen.

74 antwoorden naar “Winweek ’10 jaar glutenvrij’ – dag 5: Leev”

 1. WAUW wat super ik wist niet dat ze zoveel producten hadden!!

  Ik ben écht super GEK op Leev en zou echt ontzettend graag dit pakket willen uitproberen =)

 2. Echt super de super lekkere dingen. Ik houd van fit merk. Kan het goed gebruiken zo leuke actieweek echt je hebt dit geweldig bedacht. Topper.

 3. Goedemorgen
  Wij zijn net in deze grote ondekkingswereld terecht gekomen doordat bij mijn dochter van 12 jaar op 20 januari coeliaki is geconstateerd. Het is een hele zoek puzzel met wat vind ze lekker en wat niet. Het is extra moeilijk voor haar omdat ze ook nog eens met die heerlijke hormonen zit en de puberteit de kop op steekt…. ook nog eens een brugsmurf dus ze heeft het niet altijd makkelijk maar we proberen veel uit en gaan al aardig onze weg hierin vinden.
  Ik denk dat ze super enthousiast zou zijn om zo’n heerlijk gevarieerd pakket te mogen proberen…. dus wie niet waagt wie niet wint.

  Ik hoop over 10 jaar ook zo enthousiast te zijn als jou!!!

 4. Geweldig. Mn dochter vindt tot nu toe alles lekker van Leev, maar ik zie dat er nog veel meer van is. Dussss, maak mn dochter maar gek!!!!?

 5. Ik zou dit pakket heel graag winnen met en delen met mijn zus(die ook coeliakie heeft), ik weet nu precies de helft van mijn leven (15 jr ik ben nu 30) dat ik coeliakie heb en dus glutenvrij moet eten. De laatste jaren komen er steeds meer glutenvrije producten op de markt zoals ook de producten van leev, deze ken ik nog niet allemaal. Ik zou ze graag willen proberen de producten van leev die ik ken zijn heerlijk!

 6. Van harte gefeliciteerd met 10 jaar prachtig werk om het glutenvrije leven onder de aandacht te brengen op sociaal media. Blijf dit vooral doen. Ik blijf je volgen!
  Dit pakket wil ik heel graag aan mijn dochter schenken. Ze doet het supergoed maar een extraatje heeft ze wel verdiend. Ze zou er zo blij mee zijn
  Heel veel succes verder met alles en vooral je website natuurlijk 🙂

 7. Wat een gave actie!? Ik doe graag mee, want ik ben groot Leev fan. De ontbijtshakes heb ik nooit eerder gezien. Een keer voor het gemak een shake kunnen pakken lijkt me top. En brownies!!!? Daar wordt (bijna) ieder mens gelukkig van!! Mooi pakket. Nu maar duimen dat ik mag winnen!!!

 8. Ik heb de haverkoekjes getest en de koekjes.chocola. je krijgt niet alles bij ah.
  Ik zou heel graag een pakket winnen. Zodat je meer dingen kunt testen en dan weet of je ze verder moet kopen…jammer dat je ze vaak alleen bij ah kan kopen met pick up point.

 9. Nooit geweten dat ze zoveel glutenvrije producten hadden ?
  Ik ben bijna een jaar glutenvrij maar vind het af en toe nog steeds lastig om fijne en lekkere producten te vinden! met mijn verjaardag op komst zou dit pakket super goed van pas komen om al die heerlijke dingen te maken en ook eens een tafel vol gv-lekkers te hebben ??

 10. Dol op producten leev! Ik leef graag voort met leev! Zo heerlijk glutenvrij!
  Je zou mij hier enorm blij mee maken! ???✨??

 11. Na de diagnose was het glutenvrije leven een hele zoektocht. Mijn gezondheid ging hard vooruit en dankzij onderandere de lekkere producten van leev kan ik ook gewoon wat lekkers eten. Volgende week staat een biopt gepland bij onze zoon van 10 op verdenking van coeliakie. Met zo’n lekker pakket in huis zal de start een stukje makkelijker zijn! Duimen dan maar…

 12. Ik vind leev producten heerlijk
  helaas kan ik maar zeer weinig in de buurt van leev kopen.
  zie ook veel artikelen ertussen staan die volledig nieuw voor mij zijn.
  zou deze ook graag eens proberen.

  1 groot voordeel van Leev is dat je ook niet glutenvrije personen dit voor kunnen zetten omdat het gewoon lekker is

 13. WoW wat een pakket?… Dit is wel echt het tofste pakket dat ik voorbij zie komen. Zoveel lekkers en interessants zeker brownies met courgette… ??Dat moet ik echt wel een keer testen!??

 14. Voor mijn lief. Hij heeft ooit eens een keer ergens een koek van Leev gegeten…heerlijk vond hij hem! Maar sindsdien nooit meer ergens kunnen vinden. Hier kan je hem echt mee verrassen!

 15. Zo dat is veel!
  Ik ben er nog niet heel lang achter dat ik glutenvrij moet eten (3weken). Toen ik het hoordr stond mijn wereld op zijn kop met wat ik dan allemaal niet meer mag. Ik ben nu steeds meer aan het ontdekken wat wel mag en wat lekker is. Ik zou graag meer willen ontdekken want die rijstwafels word ik zat!

 16. Wat een geweldige actie is deze ook weer! Mijn dochter eet weinig groenten en al helemaal geen fruit. Maar is gek op brownie’s. Het zou toch te gek zijn als ze de courgette brownie gaat eten ?.

 17. Leuk al die Leev produkten. Zou ze graag willen winnen voor de vriend van een vriendin. Hij heeft suikerziekte,coeliakie en nu ook zenuwpijn. Dus hij kan wel een opkikker gebruiken.

 18. Dat zou echt helemaal super zijn!
  Ik en mijn dochter hebben beide coeliakie,
  En ook mijn zusje heeft coeliakie waar het weg komt we weten het niet!
  Dit pakket zouden we graag met z’n 3en willen gaan proeven!
  En dan zal mijn lieve dochtertje van 18 maand vast zeggen hmmm meemmie met een zwaaibeweging er bij

 19. Wat een SUPER actie in een SUPER week, ik doe mee omdat we hier nauwelijks Leev producten kunnen krijgen en van de producten die ik al wél heb geprobeerd, ben ik fan, dus op hoop van zegen! (nooit geschoten is altijd mis, toch?)

 20. Ik doe graag mee om dit leuke pakket te winnen. Ook ik ben sinds januari glutenvrij en voel me zoveel beter sinds ik glutenvrij eet 🙂

 21. Dankzij glutenvrij, ben ik er altijd weer bij.
  Ik ging op dieet vanwege mijn zoon, nu is het al weer zo gewoon.
  Eindelijk geen plekken, pijn en kramp. Weg vanonder het dekentje op de bank!

 22. Gefeliciteerd met de certificering! Nu kunnen er nog meer mensen veilig genieten van jullie producten. Ben zelf fan van de oerkoeken en galetten. De rest heb ik nog nooit gezien. Maar ben reuze benieuwd en wil graag alles testen.

 23. Wat zou dit goed uit komen heerlijk zo’n pakket, heb wel nu de koeken met choco eens geproefd en die zijn heerlijk, ik heb nu pas een maand geleden te horen gekregen dat ik coeliakie heb , maar met dit merk leev. Lijkt mij het zeker een uitkomst
  Dus heel graag zelfs , altyd welkom

  Groetjes marielle

 24. Mijn zoon van 8 is gek op de galetten, maar de rest heb ik nog nooit voor hem gekocht. Leuk ook om een keer met hem te kunnen bakken met een echte bakmix die er leuk uitziet :)!

 25. Ik zou het super graag willen winnen, voor mijn nichtje die net sinds 1,5 maand weet dat ze glutenvrij moet eten en voor mezelf (ik moet glutenvrij en lactosevrije eten sinds anderhalf jaar). Kunnen we het delen…… Mijn nichtje, van bijna elf, is echt nog op zoek naar wat wel en niet kan en mag en wat OOK nog eens lekker is. En laat LEEV nu echt lekkere dingen hebben. Ik probeer haar soms goede tips te geven en dit zou een leuke tip/kado zijn :):)

 26. Wat een geweldig pakket.
  Zou dit graag winnen, zodat ik volgende week (voorjaarsvakantie) samen met mijn dochter en kleindochter kan gaan snoepen. We moeten alle drie gv eten. De meeste producten uit dit pakket kennen we (nog) niet.

 27. Wauw! Ik heb net de diagnose gekregen en ben nog zoekende. Dit bewijst dat er ook nog zoveel lekkere dingen mogelijk zijn. Die wil ik graag proberen 🙂

 28. Oh leuk ja! Bijna allemaal nieuwe producten voor mij. Ik ben heel benieuwd naar de crackers met haver en boekweit, deze heb ik nog nooit gezien. Heel fijn dat ze nu eindelijk gecertificeerd zijn, ik vond Leev altijd een beetje dubieus maar dat is nu dus niet meer nodig!

 29. Gefeliciteerd Mirjam met 10 jaar je gezonde zelf zijn! Wat is het de afgelopen jaren veel gemakkelijker geworden hè? Fijn dat merken als leev bij de gewone winkels te krijgen is.
  Ik wens je nog vele gezonde jaren!
  Maaike

 30. Wat een te gek pakket met veel ontbijt producten. Ik zou dit pakket graag winnen voor mijn dochter. Ze is 11 en deze week 1 jaar glutenvrij en erg zoekende naar een lekker ontbijt. Ze was altijd gek op brinta. Wie weet vind ze met dit pakket het ultieme ontbijt!

 31. Wauw wat een mooie producten allemaal!
  Vanwege gezondsheidsproblemen in een (ook financiële) zware situatie terecht gekomen. Des te meer ik ontzettend dankbaar zou zijn als ik zulke mooie producten win!

 32. Dat zou echt super leuk zijn! Ik ga binnenkort voor het eerst een weekendje weg met een vriendin en weet een kleine jaar dat ik Coeliakie heb. Dan kan ik wat lekkers meenemen!

 33. Wauw het is wel echt een feestweek zo! Ik wist helemaal niet dat Leev glutenvrij was, dus alleen al door dat bericht heb ik een klein feestje bij het volgende bezoek aan de Appie. Maar het zou natuurlijk nog een leuker feestje zijn als ik dit pakket zou winnen!

 34. Ik ken alleen de wafels!!! Wauw wist niet dat er zo veel lekkers was.
  Reden genoeg om het een keer te proberen….
  kijk uit naar een gezellig avondje met chipjes op de bank 🙂

 35. Leuke actie, ik doe mee! Alle spulletjes uit het pakket lijken me heerlijk;) Vooral de brownies met courgette zou ik heel graag een keer willen maken.

 36. Wat een geweldig pakket. Kocht talijd die heerlijke ‘rijstwafels’. Helaas bij onze AH uit het assortiment gehaald. Ben erg benieuwd naar de mixen maar zeker ook naar de chips: een gezondere variant, wat wil jenog meer!

 37. Zo leuk dat je elke dag een winactie doet deze week, bedankt daarvoor!
  Leev is zo’n leuk en lekker merk! Ik wist bijvoorbeeld niet dat ze er ook chips van hadden. Dit maakt me erg nieuwsgierig!!

 38. Nou noem dat maar dubbel feest. Nooit geweten dat leev zo veel verschillende producten had. Zou het graag delen met een goede vriendin. Kunnen we er samen van genieten en uit proberen

 39. Nou, dat lijkt mij wel wat, eens wat nieuwe producten uitproberen voor mijn dochtertje…:-) En bij deze gefeliciteerd! Ga zo door! Ik heb een hoop info gekregen via jouw site en Facebookpagina.

 40. Ik zou dit pakket graag voor mijn vriend willen winnen. Hij heeft al ruim 20 jaar coeliakie, en ondanks dat hij zich groot houdt, weet ik dat hij sommige glutenvolle producten echt heel erg mist. Met dit pakket kan ik hem verassen door hem lekker te verwennen met een heeerlijke snackdag! Lekker ontbijten, lunchen en een middagsnack. Heerlijk!

 41. Wat een mooie actie vanwege het 10 jarige glutenvrij jubileum, super, en wat veel mooie voor ons nieuwe producten, die ik graag zou willen winnenvoor mijn dochter. Succes, en op naar de volgende 10 jaar met nog heel veel lekkere glutenvrije producten. GA ZO DOOR!

 42. Ik heb geen coeliakie en daar ben ik heel erg blij om. Wel probeer ik gluten zoveel mogelijk te vermijden. Op advies van een natuurarts waar ik jaren onder behandeling ben geweest. Ik heb er inmiddels het een en ander over gelezen en ben toch wel tot de overtuiging gekomen dat het voor iedereen goed is om de inname van gluten te beperken. Dat gezegd hebbende, hoop ik uiteraard dit fijne pakket in de wacht te slepen. Sommige producten uit deze lijn heb ik weleens gegeten. Naar de chips ben ik heeeeel benieuwd.

 43. Ik eet sinds een half jaar glutenvrij en het is soms nog steeds best wel zoeken. Ben grote fan van de producten van leev. Helaas zijn ze moeilijk te krijgen bij mij in de buurt. En wat een lekkere producten zitten er in het pakket!

 44. Wow, wist niet dat er zoveel producten van Leev waren. Bij ons hebben ze een klein assortiment in de winkel wat erg in de smaak valt.
  We zijn uiteraard ook wel nieuwsgierig hoe de rest in dit mooie pakket smaakt ?

 45. Super dat Leev nu officieel Glutenvrij gecertificeerd is! Mijn zoontje is nu 8 en heeft coeliakie. Hij stond al te watertanden bij de foto van het winpakket. Wat zou het geweldig zijn als ik hem hiermee zou kunnen verrassen.

 46. Hier is mijn dochter dol op ( de wafeltjes)!! Maar niet alles kent ze nog en ik ben erg nieuwsgierig of er meer tot haar favoriete magkomen..

 47. Gefeliciteerd allebei. Wij zijn nu 2 jaar en 3 maanden glutenvrij. Mijn kleine mannetje werd erg ziek toen hij met 6 maanden aan de vaste voeding ging. We gingen van 2 weken diaree naar op stopwoordje en weer diaree etc. De nachten kreunde hij alleen maar en de enige troost was 5 x per nacht borstvoeding. Onze kleine man wordt maandag 3 jaar. Morgen maak ik weer een mooie glutenvrije, melkvrije en soja vrije taart voor hem want ook daar kan hij niet goed tegen. Daarnaast ook nog problemen met appel, peer, banaan, kers en wortel. Combineer dit, de voedselallergieën van mijn man en de peuterpuberteit (lust ik niet) dan is koken echt een uitdaging. De producten van leev ken ik nog niet maar wil ze graag proberen.

 48. Wat goed om het te vieren ipv over te treuren! Goed voorbeeld doet volgen! Dank je wel voor alle goede tips afgelopen jaren.

 49. Leev, alsof het je laatste dag is. Leev la la la la…. Wist niet dat er zoveel producten van dit merk waren. De kinderen zijn al fan van de stroopwafels.

 50. Wow dat pakket wil ik wel heel graag winnen! Mijn eeneiige tweeling van 13 met beide coeliakie zouden daar zeker van genieten!

 51. Oh wat goed dat ze gecertificeerd worden! Ik kocht al langer Leev producten. Glutenvrij voor mijn zoontje van 4, en glutenvol voor de rest van het gezin. Favoriet is de chocolade krokant. Die eet hij graag in de yoghurt. Ik kwam laatst ook aardbeienveters en lolly’s tegen bij Trekpleister. Erg benieuwd naar deze snoepjes. Die kende ik nog niet. Fijn dat ze het certificaat krijgen. Toch een stukje extra zekerheid.

 52. Ik zou het fijn vinden om dit pakket te winnen voor mijn schoondochter. Zij is 19 en al vanaf haar geboorte gv. Momenteel zit ze weer in de molen van het ZH. Dus kan ze een pakketje wel gebruiken.

 53. Wauw wat veel producten van leev! Die kan ik hier niet eens krijgen, wat gaaf om dit te winnen! Lijkt me lekker om allemaal een keer te proberen.

 54. Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik op dit moment heel erg aan het experimenteren ben met gluten vrij eten en hiervoor graag vanalles uitprobeer

 55. Al 16 jaar glutenvrij en zo blij dat er steeds meer goed verkrijgbare producten komen die ook nog eens lekker zijn.
  Het leeven wordt steeds aangenamer

  Ps pracht actie?

 56. Omdat Leev niet verkrijgbaar is bij ons, ik woon op een Waddeneiland, moet ik naar de vaste wal om de producten daarnet kopen. Helaas is er in de winkels ook niet veel keus en met dit pakket kan ik nieuwe producten uitproberen.

 57. Onze ah heeft niet zo’n uitgebreid leeg assorti. Dus ik ben benieuwd. De koeken vind ik super voor onderweg. Lekker snel en makkelijk. Ook leuk da5 de verpakking zo normaal is al is dat voor de vakkenvullers soms wel lastig.

 58. Mirjam, zou je mij kunnen zeggen waar zijn de haver crackers te koop zijn? Ik zie ze niet op de website van Leev of AH. In elk geval bedankt voor de moeite.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*