Workshop glutenvrij gebak

Vorige maand zag ik op een plaats waar ik het totaal niet verwachtte:Workshop glutenvrij gebak met natuurlijke zoetmiddelen.

glutenvrij-gebak-logo

“In deze workshop gaan we aan de slag met van nature glutenvrije meelsoorten en andere zoetmiddelen dan suiker. We gaan een paar van mijn recepten bereiden en proeven. Deze recepten zijn stap voor stap beschreven en eenvoudig te bereiden. Ik zal tussendoor vertellen over het gebruik en de bakeigenschappen van deze natuurvoedingsmiddelen.
Ik ben in ieder geval van plan om mijn eigen ontwikkelde, soepele Teff brood recept te laten proeven en demonstreren. Verder staan er diverse smaken cake en muffins op ’t programma en nog wat andere proeverijen.
Op papier krijgen je een aantal recepten mee die bijzonder zijn door de ingrediënten keuze, prima smaak en toch lekker simpel te bereiden.

En vanavond is het zo ver! Ik ben erg benieuwd…
Morgen horen jullie meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*