Zorg op smaak

Mijn schoonmoeder had een artikel uit het Dagblad van het Noorden voor mij bewaard.
Een artikel over ‘Zorg op Smaak’.

Zorg op Smaak is een maaltijdenservice. De maaltijden zijn vrij van allergenen (zoals benoemd door de Europese Gemeenschap) en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

Henk Doek en twee van zijn kinderen hebben coeliakie.
Inmiddels hebben zij een weg erin gevonden om voor het gezin geschikte maaltijden te maken. Omdat dat niet voor iedereen geldt, onstond het idee kant-en-klaarmaaltijden te maken voor anderen.
Twee maal per week worden de maaltijden aan huis bezorgd in Emmen, Klazienaveen, Coevorden, Zwollen en daar tussen in. Voor mensen die uit het ziekenhuis komen en tijdlijk kant-en-klaar eten willen, voor tweeverdieners en ouderen. Ook handig voor studenten die in hun studentenhuis niet met de pot kunnen mee-eten en voor kinderen met een dieet die op kamp gaan.

Alles wordt vers gemaakt en bezorgd. Mensen kunnen de maaltijden gerust zeven dagen goed houden.
De maaltijden moeten in de magnetron worden verwarmd. Ze kosten € 4,95 per stuk bij minimale afname van drie stuks. In het assortiment zitten 75 menu’s, varierend van Hollandse pot tot pasta’s en oosterse maaltijden. Klanten bestellen drie dagen van tevoren en kunnen steeds kiezen uit zeven menu’s, die per keer wisselen.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Zorg op Smaak via tel.nr. 06-57337015 of via info@zorgopsmaak.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*