Bloggers High-tea

Ingrid van Meer dan glutenvrijOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ikzelf

Valentine van Gluuts

Barbara van Glutenfree Amsterdam

Elize  van Stories of a Coeliac

Harmke van Miss Glutenvrij

en Sam van The Happy Coeliac!


Vandaag hadden we een glutenvrije bloggers High Tea.

In Utrecht, bij KEEK aan de Twijnstraat genoten we van een volledig verzorgde High Tea.
We begonnen met een kruidige tomatensoep, daarna kregen we een smoothie en schalen vol lekkers: allerlei soorten cakejes (o.a. van Rose & Vanilla), humus, tzatziki, pesto en kipsalade met glutenvrij brood. En onbeperkt thee, veel verschillende soorten thee. Mmmm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKEEK is een leuk zaakje in de oudste winkelstaat van Utrecht. Ca. 20 minuten lopen vanaf het station. Het is gezellig ingericht en de bediening is vriendelijk en meewerkend. Ze werken enkel met biologische producten en proberen zoveel mogelijk producten uit het seizoen te gebruiken. Ze hebben altijd glutenvrij brood in huis en een aantal andere producten is zeer gemakkelijk glutenvrij te maken. Al hebben ze zo'n uitgebreide high tea natuurlijk niet altijd in huis ;-).

Maar nog belangrijker waren natuurlijk de mensen: Wat leuk om een aantal van mijn medebloggers van #wijbloggenglutenvrij in het echt te ontmoeten!
De gesprekken gingen natuurlijk over coeliakie en glutenvrij (en nog meer intoleranties), over gezondheid en recepten. Maar ook over 'wat doe jij eigenlijk naast het bloggen' en 'Wat voor programma gebruik jij voor je blogs? Hoe los jij … op?'

Dames, ik vond het erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.
En KEEK, bedankt voor de heerlijke high tea (en de doggy-bag die ik mee naar huis kreeg voor mijn kinderen.)

4 antwoorden naar “Bloggers High-tea”

  1. Pingback: Recept: boerenkool smoothie | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*