#coeliakiemaand: foto’s voor en na

Op coeliakiedag verschenen veel foto's op het coeliakie-kids forum. Foto's van kids voor en na de diagnose. Schrijnende foto's van voor de diagnose. Leuke, gezonde, vrolijke koppies nu. Wat mooi om te zien hoe die kinderen zijn opgeknapt! 

Binnenkort verschijnt op Coeliakiemaand-facebook een mooie collage van een aantal van deze foto's. Wat zou het fijn zijn om deze bij huisartsen, consultatiebureau's e.d. te krijgen!

Hieronder vind je alvast onze voor en na foto's.

Mirjam

glutenvrij coeliakie  

Op de eerste foto was ik net 3 weken glutenvrij. (Van de periode voor de diagnose zijn geen foto's). Het was mijn eerste 'grote' uitstapje, alleen met de auto. Dood eng vond ik het. Ik voelde me eigenlijk nog niet goed genoeg… Maar wilde zo graag naar deze bijeenkomst van Lieve Engeltjes

De tweede foto is precies 1 maand later, op onze trouwdag. Het was een prachtige dag!
Maar wel erg vermoeiend voor mij. Pas de week er na ben ik weer langzaamaan begonnen met werken. En die trouwjurk maatje 34…

De laatste foto is deze maand genomen. De coeliakiemaand!
 

Mirthe

 

Mirthe is altijd een vrolijk, gezond kind geweest. Allen die eczeem…
Op de eerste foto kan je duidelijk de krabben op haar voorhoofd zien. Altijd had ze jeuk.

Tussen de eerste keer Ttg-antistoffen prikken en de definitieve diagnose, kreeg ze wel klassieke symptomen: dik buikje, dunnen armpjes en beentjes, platte billen, diarree, huilerig, snotterig. Hier heb ik wel een foto van, maar dat is een bad-foto. Die plaats ik hier dus niet.

De laatste foto is vorige week genomen. Hier zie je onze vrolijke, eigenwijze, grappige meis in al haar glorie!

4 antwoorden naar “#coeliakiemaand: foto’s voor en na”

  1. hoi Mirjam, gaan jullie de foto's die geplaatst zijn de de besloten fb groep op een openbare locatie publiceren? Dat lijkt mij nl niet ok…… Hoewel het mij ook goed lijkt ze de artsen te laten zien.

  2. Pingback: #coeliakiemaand: terugblik | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*