De 8 beste glutenvrije blogs van mrt. 2018 (plus 2 recepten)

Hier zijn ze weer, mijn favoriete blogs van de afgelopen maand. Met deze keer o.a. glutenvrij in Wenen, Noordwijk en Katwijk; glutenvrije vissticks; coeliakie als Marokkaanse en 2 recepten.

Glutenvrij in Wenen

Jaren geleden was ik met een vriendin in Wenen. Ik was nog niet glutenvrij en heb gesmuld van de Sachertorte, genoten van de gebouwen van Hundertwasser en uren in de zon op het terras gezeten. Die Sachertorte dat kan vast niet meer nu ik glutenvrij moet eten, dacht ik. Tot ik de blog van Julie van Young and Wild en Glutenfree las.

Natuurlijk zet ik de tips van Julie over Glutenvrij in Wenen in mijn lijstje Glutenvrij tips voor Europese steden.

Glutenvrij in Noordwijk (en Katwijk) van Ik ben glutenvrij en Smaakvol glutenvrij

Lekker uitwaaien op het strand en vervolgens genieten van een lekkere glutenvrij gebakje of maaltijd. Het kan allemaal in Noordwijk en Katwijk! En, in Noordwijk zit ook een volledig glutenvrije winkel!

Natuurlijk zet ik deze tips ook in mijn lijstje Glutenvrij tips voor Europese steden.

Glutenvrije vissticks

Marit van Maak het glutenvrij maakte weer eens een leuk lijstje. Nu met alle glutenvrije vissticks die je in Nederland kan kopen. Mmm!

Kooc glutenvrije maaltijden (plus kortingscode)

Annemiek Nauta testte de nieuwe kant-en-klaar-maaltijden van Kooc. Handig als je een keer geen zin hebt om te koken, als je in het ziekenhuis ligt of als je kind op kamp gaat!

Mijn favoriete blogs van Ik ben glutenvrij

Ik schreef 11 blogs deze maand (en een gastblog, die uiteindelijk toch niet geplaatst werd). Dit zijn mijn favorieten:

Recepten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *