Druk, druk, druk

Manlief op vakantie, ik verschrikkelijk druk op mijn werk met een aanbesteding. En toen net alles weer een beetje normaal was, kreeg ik gluten binnen… En dan zijn we zo meer dan 2 weken verder sinds mijn laatste blog.

Glutenfout

Bovenstaande foto plaatste ik op Facebook en Instagram:

“NOG EVEN EEN PAAR UURTJES LANGER IN BED…
GISTEREN MAAKTEN WE EEN GLUTENFOUT. KIPNUGGETS UIT DE DIEPVRIES WAARBIJ MANLIEF NOOIT GEDACHT HAD DAT WE DIE GLUTENVOL IN HUIS HADDEN…
ER GING BIJ MIJ EEN BELLETJE RINKELEN TOEN MIRTHE BIJ HET EERSTE HAPJE ZEI “DEZE IS NIET LEKKER” TERWIJL DE REST VOND DAT ER NIETS MIS MEE WAS. MAARJA, TOEN HAD IK ER OOK AL 1 OP.

GEK GENOEG HAD IK GEEN HEFTIGE REACTIE. BUIKPIJN, BEETJE MISSELIJK, BEETJE DUIZELIG EN TINTELINGEN. MAAR NIET OVERGEVEN, GEEN DIARREE. DOCHTER HEEFT WEL EEN PAAR KEER OVERGEGEVEN , TERWIJL ZIJ SLECHTS EEN INIE MINI HAPJE OP HAD, ZIJ IS NU NAAR SCHOOL.
BIJZONDER DAT MIRTHE DINGEN MET GLUTEN NIET LEKKER VINDT!

IK BEGIN DE DAG WAT LATER. BEN MOE. NOG EVEN UITRUSTEN, MET EEN BAK ERNAAST VOOR DE ZEKERHEID.

.

Ondanks dat ik in het begin nauwelijks last had, had ik de week erna wel klachten: Duizelig, beetje misselijk, niet kunnen nadenken, zo weinig energie dat het me alleen lukt om de trap op te komen als ik op handen en voeten ga.

Precies een week na de glutenfout werd ik wakker zonder klachten en kon ik mijn roeimaatjes appen: Ik kan mee doen met de Eemhead!

Eemhead

Deze foto is genomen vlak voor de start van de wedstrijd.
De foto’s tijdens en na de 5 kilometer roeien zijn heel wat minder fris en fruitig ;-).
En toen had ik natuurlijk wel een taartje verdient!

Taartjes eten

Gisteren hadden met een delegatie van het team van Gelukkig & Glutenvrij afgesproken bij 1 van de volledig glutenvrij restaurants in Nederland: Rose & Vanilla in Utrecht.

Om gezellig taartjes te eten, maar natuurlijk ook om te bespreken: Hoe nu verder?
Het idee dat ik ooit had voor een Zine, een stapel uitprintbare artikelen, is uitgegroeid tot een fantastisch magazine! Dit vooral dankzij Tessa van Dagelijks Glutenvrij en van Tessa van Verk Online communicatie & design. Maar Tessa heeft helaas hier geen tijd meer voor. Dus hoe gaan we verder?

We hebben leuke ideeën die we verder gaan uitwerken voordat we jou op de hoogte brengen. Maar blijf ons volgen op Insta en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *