Een goede reden voor een glutenvrij feestje in Amersfoort

Mijn dochters zijn 7 en 9, manlief is 43 en ikzelf 41. Dat is samen… 100! Tijd voor een (glutenvrij) feest!

Afgelopen zondag vierden wij dat we samen 100 zijn. We nodigden 100 familieleden en vrienden uit en genoten samen van een prachtige dag. Hieronder zie je de foto’s.

glutenvrij-feestje

We hadden een locatie uitgekozen waar je buiten kon zitten en spelen, maar ook binnen kon feesten als het slecht weer zou zijn. Gelukkig was dat niet nodig: Het was 1 van de eerste prachtige lentedagen, 20 graden en de zon scheen volop!

Maar Nieuwe Erven is echt een aanrader. Zeker omdat je ook je eigen eten mag regelen. Altijd fijn als je glutenvrij moet eten.

glutenvrije-foodtruck-Fiona's-Baking-Avenue

Fiona’s Baking Avenue kwam met haar foodtruck vol heerlijke gebakjes. Vooral de Lemon curd meringue pie in a jar was niet te versmaden. Maar de Appeltaartjes en de Brownies waren ook overheerlijk.

glutenvrij-ijs-van-vitelli

IJs van Vitelli kwam met een ijskar vol glutenvrij ijs en glutenvrije hoorntjes.

glutenvrije-patat-en-snack

En Kwalitaria Lekkerrrr kwam voor iedereen glutenvrije friet en glutenvrije snacks brengen: rundvlees kroketten, groente kroketten en frikadellen.

Het bier wat je op bovenstaande foto ziet is overigens niet glutenvrij. Dat komt uit de drankvoorraad van Nieuwe Erven zelf. Fijn om niet met zo veel flessen te hoeven sjouwen.

Naast alle bovenstaande lekkers had ik wel hapjes mee genomen: glutenvrije borrelnootjes van de Lidl, olijven, en een paar schalen met rauwkost en humus.

We hebben genoten. Iedereen die aanwezig was: Heel erg bedankt voor dit prachtige feest!


Dit feest en deze blogpost zijn niet gesponsord. Maar ik maak graag een beetje reclame voor bedrijven die ons glutenvrije feest tot zo’n groot succes hebben gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *