Elizabeth’s spaghetti met zalm

spagetti Elizabeth

Elke maand gaan we bij mijn vriendin Elizabeth eten. Vorige keer maakte ze een heerlijke, zomerse spaghetti voor ons. “Ideale campingmaaltijd,” zei ze, “want je hoeft er nauwelijks bij te koken.

Maar ook deze zomerse avond bij haar thuis vond ik dit lauw-warme gerecht heerlijk.

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 bakjes creme fraiche of sour cream (a 200 gram)
  • 400 gram gerookte zalm
  • 1 kilo tomaten
  • bos bieslook
  • peper naar smaak
     
  • 400 gram glutenvrije spaghetti

Hoe maak je het?

  1. Snij de zalm in stukjes en doe dit in een schaal;
  2. Snij de tomaten in stukjes en voeg dit bij de zalm;
  3. Voeg de creme fraiche of de sour cream toe;
  4. Knip de bieslook boven de schaal in stukjes;
  5. Meng de ingrediënten en voeg peper naar smaak toe;
  6. Zet de schaal in de koelkast tot gebruik.
     
  7. Kook de spaghetti volgens de beschrijving op het pak;
  8. Meng het zalm-mengsel door de spaghetti.
    Eet smakelijk!

ps: Ik zet mijn ‘Tropenrooster‘ nog even voort, om wat achter-de-schermen-dingetjes te kunnen regelen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *