Fiona’s Baking Avenue

2014062902Het weekend van 28 juni waren de Amersfoortse Havendagen. Met een programma vol markten, muziek, activiteiten op het water, theatrale acts, oude ambachten, kinderactiviteiten en de prachtige historische schepen in de haven. En horeca natuurlijk. Op facebook zag ik dat Fiona's Baking Avenue er ook stond. Goede manier om eindelijk eens kennis te maken met deze glutenvrije bakker!

Het was even zoeken, want op de kraam was nergens 'glutenvrij' te vinden…
Maar eenmaal gevonden was er een warm welkom. Fiona herkende mijn meteen, wat leuk!
Dochterlief en ik smulden van de chocolate chip koekjes en de brownies, terwijl we ondertussen praatte over de bakkerij.
Ze werkt nu nog heel erg aan haar naamsbekendheid. Dit soort festivals is daar ideaal voor! Via het cultureel foodfestival Lepeltje-Lepeltje kreeg ze een paar opdrachten. En het mooiste compliment: Een vrouw die speciaal terug kwam voor haar brownies.
Ze probeert een manier te vinden om haar glutenvrije gebakjes bij de horeca te leveren. Maar omdat ze niet lang houdbaar zijn, is dat een uitdaging.
En dat 'glutenvrij' niet op de kar staat, is een bewuste keuze: Het schrikt het grote publiek af. En dat is totaal niet nodig: De koekjes en brownies zijn heerlijk!

Ik ga zeker vaker bestellen bij Fiona!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*