Gelukkig & Glutenvrij magazine!

Wij werken aan een glutenvrij magazine!
Een downloadbaar en (indien gewenst) uitprintbaar magazine over glutenvrij leven, lifestyle & mind.

Initiatief

In mijn zomervakantie las ik een artikel over Zines: Een zine is een zelf uitgegeven mini-tijdschrift, gemaakt van een stapel gekopieerde, dubbelgevouwen A4’tjes met een nietje erdoor. Of soms net iets professioneler.

Ik zat voor mijn tent en dacht: “Dat wil ik ook!” Een fijn tijdschrift gemaakt door glutenvrije bloggers. Dit keer niet online hoeven voor al die mooie verhalen. 

Het magazine

Gelukkig waren mijn mede glutenvrije bloggers net zo enthousiast als ik. Een fijn vervolg op de digitale adventskalender #decemberglutenvrij. Samen werken we nu aan een magazine die zo veel beter, mooier en professioneler dan ik van te voren bedacht had!

Volg ons op FacebookInstagram en binnenkort ook op de website.
En tel met ons af tot 10 december, totdat je het magazine kan downloaden!

  • Dat is dus de reden dat er hier wat minder blogs online komen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *