gezond!?

Gister ben ik voor de voorlopig laatste keer bij de internist geweest.
Hij heeft mijn bloedwaarden gemeten, mijn algemene bloedbeeld is weer normaal en is ver-vier-voudigd ten opzichte van februari!
Even ter illustratie: Mijn albumine-gehalte (zorgt o.a. voor de juiste bloeddruk) is verdubbeld. Mijn vitamine B12 spiegel (o.a. voor concentratie) is ver-4-voudigd, net zoals mijn ijzer-gehalte. En mijn vitamine K-gehalte ( o.a. verantwoordelijk voor de stolling) is zelfs ver-20-voudigd!

Natuurlijk had ik zelf ook al gemerkt dat het weer goed ging. In februari kon ik nauwelijks van de bank naar de keuken lopen, woog ik nog maar 44 kilo kon ik me niet genoeg concentreren om een boek te lezen (behalve boeken over het verlies van een kind) of om zelfs maar tv te kijken als er ergens in huis iets anders gebeurde, sliep ik de helft van de dag (en ook maar de helft van de nacht).
Nu kan ik gewoon weer roeien, een lekkere wandeling maken, weeg ik 65 kilo, kan ik tv kijken en lezen tegelijk en kan ik me weer volledig concentreren op mijn werk!

Ik word nooit meer helemaal gezond, moet me de rest van mijn leven het glutenvrije dieet blijven volgen. Maar dat ik met dat dieet goed functioneer, bewijzen de voorbeelden van hierboven wel.

En: Van de internist moeten we maar weer aan gezinsuitbreiding gaan werken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*