Lieke is vrij: Pizzabodem

Lieke pizzaEen paar dagen na ontvangst van het eerste pakketje, wilden we pizza eten.
Er zat 1 glutenvrije pizza in het pakket. Dus ik reed naar de Ecoplaza om een extra glutenvrije pizza te halen. (En naar de Albert Heijn om 2 niet-glutenvrije pizza’s te halen).

Iedereen mag bij ons thuis haar/zijn eigen pizza beleggen. Eerst de glutenvrijen, daarna de met-gluten.

Ik belegde mijn pizza met tomatensaus, salami, artichokkenharten, champignons, ui, paprika en een laag geraspte kaas.

Tja, hoe hoort pizza eigenlijk te smaken?
Hoe smaakte glutenvolle pizza ook al weer?
En smaakt deze pizza van Lieke is Vrij net zoals ‘de echte’?
Is dat belangrijk? Is de smaak niet belangrijker?
En hoe zit het met de prijs/kwaliteit-verhouding?

Deze pizza van Lieke is vrij is 2,59 euro. Deze pizza is voldoende voor 1 persoon.
Hij smaakt een beetje korrelig, smeuig, absoluut niet droog en hard zoals bij andere glutenvrije pizzabodems.
Hij is betaalbaar en makkelijk.

Ik ga h’m zeker weer kopen!
Maar daarnaast blijf ik ook zelf pizza’s maken. Bijvoorbeeld van BKB-deeg.

2 antwoorden naar “Lieke is vrij: Pizzabodem”

  1. Tsja, hoe smaakte glutenvolle pizza ook alweer? Haha ik weet het ook niet echt meer!

    Ik had alleen in het begin een keer een glutenvrije bodem die heel erg zoet was! Dat vond ik niet zo. Alleen nu ben ik het merk vergeten. Volgens mij was ie niet van Lieke. Ik vind het altijd belangrijk dat de pizza niet droog is en in duizend stukjes uit elkaar valt. Goed om te lezen dat deze bevalt! 🙂

  2. Geen idee (meer) hoe een 'echte' pizza smaakt 🙂 Ik vind de diepvriespizza's van Schär best te pruimen, mits ik 'm voldoende beleg met extra zalm en tomaatjes. De lekkerste gv pizza heb ik tot nog toe gegeten in München.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*