Mijn 15 glutenvrije voornemens voor 2019

Al een aantal jaar stel ik een lijst op met (goede?) glutenvrije voornemens. Elk jaar kan ik er aantal wegstrepen, een aantal schuiven door naar het volgende jaar en een aantal blijven voorlopig op mijn lijstje staan. Gewoon omdat ze elk jaar terug komen. En dit jaar zijn er ook veel voornemens voor mijn blog bij gekomen!

Lees snel verder voor mijn 15 glutenvrije voornemens voor 2019.

Deze blog is onderdeel van #wijbloggenglutenvrij . Vijf glutenvrije bloggers vertellen vandaag hun glutenvrije voornemens. Kijk onder aan deze blog voor de links naar de andere bloggers.

 1. Op de hoogte blijven van de nieuwste onderzoeken over coeliakie. Op de hoogte blijven van ‘alles’ wat speelt in de glutenvrije wereld. En hierover voor jullie leuke en interessante blogs blijven schrijven.
 2. Alle locaties van de lijst Uitsluitend glutenvrij op de kaart zetten en deze beschikbaar maken voor iedereen.
 3. Meer interviews plaatsen om nog meer een gezicht te geven aan de diversiteit die coeliakie heet. (Als je jouw verhaal wilt vertellen, stuur een berichtje naar info@ikbenglutenvrij.nl)
 4. Lijst met recepten aanpassen, zodat jullie makkelijker een lekker glutenvrij recept kunnen vinden.
 5. Lijst met glutenvrije bloggers aanpassen. Een paar bloggers zijn helaas gestopt en er zijn er een aantal bij gekomen.
 6. Die bug van mijn website opsporen en verhelpen.
 7. Een leuke winactie organiseren voor het 10-jarig bestaan van mijn blog!
 8. Mijn website opruimen. Met bijna 1.500 blogpost staan hier veel artikelen die verouderd zijn, of die duidelijker zijn als ze samen gevoegd worden.
 9. Ken je mijn lijst Glutenvrij in …? Elke stad heeft haar eigen glutenvrije geheimen, elke blogger weet die geheimen van haar eigen stad en van een paar andere steden. Ik zette al deze blogs op een rijtje. Steden in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Er staan nu 67 steden beschreven in 134 verschillende blogs. Zo’n lijst wil ik dit jaar ook maken met vakantie-ervaringen.
 10. Regelmatig een recepten maken van mijn lijst Recepten te maken. Dit is een lijst met recepten die ik nog nooit gemaakt heb, maar erg graag een keertje wil uitproberen. De resultaten vind je op Instagram onder #eindelijkoptafel.
 11. Naar The Welsh Bakestone, een volledig glutenvrije bakker in Den Haag. En meteen een dagje Scheveningen/Den Haag er aan vast plakken!
 12. Naar The Food Club voor een glutenvrije High Limonade met Mirthe en een High Wine met vriendin E.
 13. Of naar 1 van de andere volledig glutenvrije winkels in Nederland.
 14. Afgelopen jaar ben ik 35 keer uit eten geweest. Dat was echter maar 4 keer in mijn eigen stad (Amersfoort). Dit jaar wil ik wat vaker in eigen stad uit eten. Bijvoorbeeld bij RauwCitroen en PeperMadonna of DLC.
 15. Naar de Nederlandse Coeliakie dag op 13 april, inclusief glutenvrije markt

Nog meer glutenvrije voornemens

Wil je nog meer glutenvrije voornemens lezen? Kijk dan snel bij de andere bloggers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *