personeelsuitje

texel

Ik werk bij een kleine gemeente in het midden van het land. 1 keer per jaar hebben we een personeelsuitje. Vorig jaar was dat binnen onze eigen, mooie gemeente. Nu gingen we naar Texel!

Bron foto

Om 7 uur ’s ochtends vertrokken de 2 bussen. Aan boord waren broodjes, koffie en koek. Speciaal voor mij was er voor glutenvrij eten gezorgd!

Helaas, de koek bleek niet glutenvrij.
Al op de boot voelde ik me niet lekker. En aangekomen in Oudeschild kon ik nog net de bus uitkomen. Op de stoep heb ik overgegeven. En daarna nog een aantal keer in de wc van museum Kaap Skil….

Na zo’n 2 uur, toen ik me weer goed genoeg voelde om te reizen, heeft een collega mij weer helemaal naar huis gebracht.

Jammer van het uitje!

Maar ik vind het ook zo jammer voor mijn collega’s, die zo goed hun best hebben gedaan om een glutenvrije dag voor mij te verzorgen… Ik kreeg zelfs nog een bos bloemen: Succes met het herstel!

________________________

De koeken kwamen van een bekende bakker uit het Gooi. Deze bakker heeft 1 bakkerij met 3 verkoop vestigingen. Ik belde met de ene vestiging. Ik dacht dat ze daar gekocht waren.
De mevrouw vertelde dat zij wel glutenvrij brood verkopen, maar dat maken ze niet zelf, want dan kunnen ze niet garanderen dat het glutenvrij is. Zij maken wel spelt-koeken, maar deze worden niet als glutenvrij verkocht.

De vrouw van mijn collega ging naar de vestiging waar ze de koeken had gekocht. Zij houden bij hoog en bij laag vol dat de koeken glutenvrij zijn…
Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *