Recepten te maken 2017

In mijn keuken staat een receptenstandaard. Ooit per ongeluk gekregen van Sinterklaas. Op mijn verlanglijstje moest  'badrekje' staan, maar er stond per ongeluk 'bakrekje'.
Ik kreeg een mooie kookboekenstandaard die sindsdien op het aanrecht staat. In deze standaard staan uitgeprinte recepten. Recepten die ik nog nooit gemaakt heb, maar die mij de moeite waard lijken. Hieronder vind je een selectie, aangevuld met de recepten die vorig jaar op mijn lijstje stonden (en die ik nog steeds niet gemaakt heb).

Foto: Impanada's van Judes Diner

empanadas

Ontbijt

Brood

Hoofd- en bijgerechten

Tussendoortjes

Taarten en koekjes

Toetjes

 De resultaten

Zo, dat zijn 50 recepten. Om te voorkomen dat deze recepten volgend jaar weer op mijn lijstje verschijnen, ga ik dit jaar elke week een recept van dit lijstje maken (voornemen nr. 1). De resultaten vind je op Instagram onder #eindelijkoptafel.

3 antwoorden naar “Recepten te maken 2017”

  1. Pingback: Glutenvrije voornemens 2017 - Ik ben glutenvrijIk ben glutenvrij

  2. Pingback: #eindelijkoptafel januari - Ik ben glutenvrijIk ben glutenvrij

  3. Pingback: Glutenvrije recepten te maken 2019 - Ik ben glutenvrijIk ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*