Review: VA-foods

Hebben jullie al gereageerd op mijn winactie? In het cadeaupakket zitten ook gebakken uitjes van VA Foods.
Ik kende VA Foods tot nu toe alleen nog maar van de snacks. Frank verovert met een gigantische snelheid de snackbars van Nederland met zijn allergeenvrije kroketten, frikandellen en bamischijven. Maar hij heeft ook heerlijke groente-bitterballen. Ik mocht ze proeven op de coeliakiemaand afterparty.

En vanaf deze week zijn alle snacks van VA Foods geschikt voor de AirFryer! Het bereidingsadvies wordt via het filmpje uitgelegd en meer info is te vinden op de site (www.vafoods.eu).

Maar voor de winactie kreeg ik gebakken uitjes van hem.

Gebakken uitjes doen mij denken aan mijn eerste vriendje.
Zijn moeder is Indo en zij maakte soms de lekkerste gerechten (met gebakken uitjes).
Op zaterdag hadden ze elke week bank-eten: Pizza, groentesoep met gebakken uitjes en dan kijken naar Eigen huis en tuin. Erg gezellig!

Sinds ik glutenvrij moet, heb ik de gebakken uitjes eigenlijk niet gemist. Zo af en toe zag ik wel een berichtje langs komen dat iemand glutenvrije gebakken uitjes had gevonden. Maar ik ben er zelf nooit op zoek naar geweest. En toch was ik erg enthousiast toen Frank ze mij aan bood. Ja, heelijk! Weer eens een rijsttafel maken. Of de soep oppimpen. Of een flauw uitgevallen maaltijd wat pittiger maken.

Ik heb het de afgelopen weken allemaal gedaan:

  • Pompoensoep met gebakken uitjes
  • Paksoi en kip met Teriyakisaus van Judes diner, met gebakken uitjes
  • Flauw uitgevallen pompoen-risotto, met gebakken uitjes

Heerlijk!
Als deze zak op is, koop ik weer een nieuwe!

Eén gedachte over “Review: VA-foods

  1. Ik ben een ex werknemer van va-foods, ik heb met eigen ogen gezien hoe de hygiëne daaraan toe gaat. Mensen lopen met vieze schoenen de productie ruimte binnen, vlees of paneermeel wat op de grond ligt wordt terug de machine in gegooid. Handen worden niet gewassen hier is ook geen controle op. Schimmel zit niet alleen op het plafond van de productie ruimte maar ook op de band waar de snacks over rollen. Het is werkelijkwaar smerig hoe hier met voedsel om wordt gegaan. Het is dat het frituur snacks zijn, en zo de meeste bacteriën dood gaan. Maar als je in de productie hebt gewerkt weiger je de snacks zelf te eten. Mensen lopen met hun strond schoenen over de grond (gezien je je productie schoenen aan mag houden tijdens het wandelen in de pauze) waar vlees en paneermeel ligt en vervolgens worden deze vrolijk door de heer Frank de eigennaar terug de machine in gegooid.
    Ik heb mijn ogen uit gekeken dat dit kan in een land zoals Nederland

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *