Review: VA-foods

Hebben jullie al gereageerd op mijn winactie? In het cadeaupakket zitten ook gebakken uitjes van VA Foods.
Ik kende VA Foods tot nu toe alleen nog maar van de snacks. Frank verovert met een gigantische snelheid de snackbars van Nederland met zijn allergeenvrije kroketten, frikandellen en bamischijven. Maar hij heeft ook heerlijke groente-bitterballen. Ik mocht ze proeven op de coeliakiemaand afterparty.

En vanaf deze week zijn alle snacks van VA Foods geschikt voor de AirFryer! Het bereidingsadvies wordt via het filmpje uitgelegd en meer info is te vinden op de site (www.vafoods.eu).

Maar voor de winactie kreeg ik gebakken uitjes van hem.

Gebakken uitjes doen mij denken aan mijn eerste vriendje.
Zijn moeder is Indo en zij maakte soms de lekkerste gerechten (met gebakken uitjes).
Op zaterdag hadden ze elke week bank-eten: Pizza, groentesoep met gebakken uitjes en dan kijken naar Eigen huis en tuin. Erg gezellig!

Sinds ik glutenvrij moet, heb ik de gebakken uitjes eigenlijk niet gemist. Zo af en toe zag ik wel een berichtje langs komen dat iemand glutenvrije gebakken uitjes had gevonden. Maar ik ben er zelf nooit op zoek naar geweest. En toch was ik erg enthousiast toen Frank ze mij aan bood. Ja, heelijk! Weer eens een rijsttafel maken. Of de soep oppimpen. Of een flauw uitgevallen maaltijd wat pittiger maken.

Ik heb het de afgelopen weken allemaal gedaan:

  • Pompoensoep met gebakken uitjes
  • Paksoi en kip met Teriyakisaus van Judes diner, met gebakken uitjes
  • Flauw uitgevallen pompoen-risotto, met gebakken uitjes

Heerlijk!
Als deze zak op is, koop ik weer een nieuwe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *