reviews en onafhankelijkheid

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZo af en toe krijg ik producten toegestuurd. Met de vraag of ik op mijn blog en op de social media aandacht besteed aan dat product. In het begin heb ik er over getwijfeld of ik dit wilde. Immers, hoe onafhankelijk kan ik zijn over iets dat ik gekregen heb?

Maarja, ik ben nu eenmaal gek op cadeautjes, op nieuwe producten uitproberen en op blogjes schrijven.
Maar voordat ik mijn adres geef aan de leveranciers, vertel ik er bij dat ik een onafhankelijke review wil schrijven. Dat ik ook mijn negatieve ervaringen wil vertellen. Gelukkig zijn tot nu toe alle leveranciers akkoord gegaan. En gelukkig vond ik tot nu toe geen van de producten slecht 😉

2 antwoorden naar “reviews en onafhankelijkheid”

  1. Pingback: Review: I sea pasta | Ik ben glutenvrij

  2. Pingback: Review: Le bonbon Franc | Ik ben glutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*