Tussentijdse evaluatie glutenvrije voornemens

Aan het begin van het jaar maak ik glutenvrije voornemens. Voornemens voor mijn blog, Voornemens voor bezoek aan (glutenvrije) horeca en winkels en Overige glutenvrije voornemens.

Toen ik deze poster van Loesje zag, dacht ik: Tijd voor een tussentijdse evaluatie! 😉

Voornemens voor mijn blog

Medische blogs over coeliakie, site opruimen, lijstjes bijwerken, een serie Kid kookt glutenvrij maken. Ik ben er allemaal nog niet aan begonnen…

Wel ben ik trots op mijn nieuwe lijstjes: 15 glutenvrije traktaties10 nadelen van het glutenvrije dieetpizzeria’s met glutenvrije pizzaproducten die ik 15 jaar geleden (toen ik de diagnose coeliakie kreeg) zo miste, maar nu zo goed te krijgen zijnGlutenvrij in Woudenberg en Doorn en Glutenvrij in Leeuwarden.

Voornemens voor bezoek aan (glutenvrije) horeca en winkels

Naar een hotel of B&B waar glutenvrij ‘normaal’ is, naar een restaurant die volledig glutenvrij is, naar een glutenvrije winkel, …

Bijna was ook niets op deze lijst mij gelukt voor 1 maart. Tot we afgelopen zondag onverwacht langs gingen bij volledig glutenvrij bakery café Sync OK in Deventer!

En een reservering voor volledig glutenvrij buffetrestaurant De Steakerij is gepland!

Overige glutenvrije voornemens

Verder met onze Reis om de wereld in 196 en Lief zijn voor mijzelf.

Ja! Deze zijn gelukt!
Zie hier ons derde deel van de #reisomdewereldin196gerechten.

En Lief zijn voor mijzelf gaat mij ook steeds beter af: Bijna elke dag voordat de kinderen van school komen even een uurtje op de bank, elke dag een rondje lopen, genieten van de kleine dingen, schoonmaakster gezocht (en gevonden), vaker een bosje bloemen kopen, een weekendje weg met een vriendin, …

Minder moeten, meer dingen doen voor mijzelf waar ik energie van krijg. Want die ontbreekt sinds ik in november corona had… Maar het gaat de goede kant op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *