5.000 dagen glutenvrij

Vandaag ben ik 5.000 dagen glutenvrij!
(Dat is 13 jaar, 8 maanden, 1 week en 1 dag).

Ik wilde er een feestje van maken. Een winactie, of een lekker taartrecept.
Maar opeens is het al 23 oktober, de dag dat ik 5.000 dagen glutenvrij ben.

Een paar producten, achter in de reformwinkel, onder in het schap. Zo begon ik mijn glutenvrij leven. Meegenomen door mijn ouders, omdat ik zelf nog niet de energie had om boodschappen te doen. Ondertussen heb ik weer net zo veel energie als leeftijdsgenoten en heeft zelfs de buurtsuper om de hoek meer en lekkerder producten dan die ene reformwinkel in 2007.
Lees het hele artikel over glutenvrij leven in 2007 en nu hier.

Bij bijzondere data sta ik graag even stil. Vorige week was Mirthe 8 jaar glutenvrij. Dat vierden we met vuurtje stoken en marshmallows roosteren. Ik denk dat ik vandaag ook in kleine kring vier, dat ik bijvoorbeeld lekkere pompoencakejes ga maken (volgens het recept van Jeandrine).

Dit bericht werd geplaatst in Over mij / deze blog door Mirjam . Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *