December glutenvrij 2019

Decemberglutenvrij was een digitale, glutenvrije adventskalender waarbij er iedere dag een luikje open ging. Achter dat luikje zit een blog, van een glutenvrije blogger, over glutenvrij in december. Als een soort estafette gaven we het stokje elke dag aan elkaar door. 

Was, ja…
December glutenvrij is het onderwerp van #wijbloggenglutenvrij van vandaag. Onderaan deze blog zie je wie er nog meer mee doen.

Helaas kregen we het dit jaar niet voor elkaar om deze kalender opnieuw te vullen, daarom heb ik h’m gevuld met blogs van de voorgaande jaren. De luikjes zijn te zien op de Facebook pagina December glutenvrij.

Niet genoeg meewerkende bloggers voor December glutenvrij 2019. En ook bij #wijblogenglutenvrij zijn er steeds minder gegadigden. Vandaag doen 3 bloggers mee aan deze gezamenlijke blog. Heel anders dan de hoogtijdagen, zoals bij de blog in mei 2015, toen er wel 20 bloggers mee deden! Het onderwerp was Wat doe ik om coeliakie bekender te maken?

Vandaag is het onderwerp December glutenvrij. Ik kan natuurlijk heel vrolijk een kerst-recept plaatsen, of vertellen wat voor plannen wij hebben voor de kerstvakantie. Maar ik ben even niet in de stemming voor vrolijkheid.
December is ook terugkijken en vooruitkijken. Kijken wat werkt, wat niet werk en hoe je het anders wil. En ik moet besluiten dat dit de allerlaatste blog is voor #wijbloggenglutenvrij…

December glutenvrij

Wij bloggen glutenvrij

Vandaag schrijven nog 3 andere bloggers een artikel over December glutenvrij:

  1. Glutenvrije kerstkoekjes van Met zonder gluten
  2. De lekkerste glutenvrije oliebollen van Yacintha Pex
  3. Laatste #wijblggenglutenvrij van ikbenglutenvrij.nl
logo #wijbloggenglutenvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*