Glutenvrij kerstbuffet op school 2019

Het kerstdiner op school. Voor je glutenvrije kind is dat toch altijd net wat meer werk dan voor een ander kind. Net als voorgaande jaren verzamel ik de leukste, interessantste en mooiste ideeën die op Facebook langs kwamen.

Kerstbuffet van Mirthe

Hierboven zie je het kerstbuffet van mijn dochter Mirthe. Wij hebben samen de lijst van de klas bekeken, uitgekozen wat ze daarvan wilde hebben, en aangevuld met andere dingetjes.

Bovenste rij: kerstkransjes (AH), chocolade rendieren (AH), snoeptomaatjes, kaasmannetje (idee van Pinterest).
Middelste rij: stoofpeertjes, worst-en-kaas-hapjes, fruitspiesjes, kaasstengels van bkb-deeg (deeg in lijnen spuiten, 15 minuten in de oven op 200 graden).
Onderste rij: Soesjes (consenza), kipnuggets (consenza), appelvlapjes en 1 open vakje waar een tractatie van een vriendinnetje in kwam (glutenvrije, varkensvrije pigs-in-a-blanket)

Kerstbuffet van Karin

Deze fantastische kerstboom maakte Karin voor haar dochters. Plastic kerstballen met met brownies van Kaatje Lekkers, chocolade mouse en soesjes.

Kerstbuffet van Wendy 

Mini pizza, worstjes in bladerdeeg, kaasstengels, gehaktballetjes, cupcake, kipvleugeltje, mini donuts, danoontje, komkommer en frambozen+blauwe bessen (op een prikkertje) en popcorn.

Kerstbuffet van Linda

Simpel en leuk!
Met paprika in de vorm van kerstboompjes en cakejes in het midden.

Kerstbuffet van Albertine

Kersttoetjes van Ada

Jumbo aarbeienkwark met slagroom en aardbeien.

Jumbo bananenkwark met plakjes banaan, slagroom weer kwark plakjes banaan en slagroom met chocolade saus boven op. Door de slagroom zat wel klopfix.

Kerstbuffet van Ingrid

Kerstcakejes van Saskia

Pinterest!

Alle ideeën van dit jaar en van voorgaande jaren en nog veel meer vind je op mijn Pinterst-pagina Kerst op school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *