Facebook-berichten juni ’18

Op mijn Facebookpagina komen veel tips langs. Vaak tips die niet apart op mijn website komen. Daarom verzamel ik ze maandelijks hier. Met deze maand onder andere heel veel leuke, glutenvrije lijstjes, glutenvrij op Terschelling en glutenvrij bier.

Lijstjes voor de zomervakantie

glutenvrij-zakynthos

De eerste schoolvakanties zijn begonnen!
Ga je op vakantie, of blijf je thuis? Misschien kunnen deze lijstjes je helpen?

– En kijk tenslotte eens naar deze lijst met glutenvrije ervaringen van bloggers in heel veel Europese steden: https://ikbenglutenvrij.nl/glutenvrij-vakantie/

Glutenvrij Terschelling

Weet je dat je op Terschelling heel goed glutenvrij kunt eten? Zoals de Burning love burger, op de foto. Maar ook poffertjes in de haven, nacho’s op het strand en heerlijke broodjes bij De Walvis. Lees snel verder!

glutenvrij-burning-love-burger

Glutenvrij uit eten

Deze maand plaatste ik een artikel met alle restaurants waar ik dit jaar heb gegeten. Maar ik was er nog 1 vergeten ?: De Colonie ‘s-Graveland.

Lees het artikel nog een keer.

centraal-ketelhuis-glutenvrij

Eerste hulp bij coeliakie

Ken je mijn “Eerste hulp bij coeliakie” al? In 18 stappen op weg naar een glutenvrij dieet. Ook handig voor mensen die al een tijdje glutenvrij leven.

help-coeliakie

Lekker glutenvrij bier (1)

Dit vind ik nog eens een lekker biertje! Lekker kruidig.
Van DauraDamm via hellobier.nl

Glutenvrij op Schiphol

Emmy’s glutenvrij:

Deze in de groep Glutenvrij op Reis gezien, ik had geen idee dat er inmiddels zo veel opties waren. Klik op de linkjes “vóór” en “na” de security check en klik dan door op de verschillende restaurants voor meer info. Er staat niet overal exact aangegeven wat mogelijk is, maar er zijn voldoende opties om op Schiphol op verder onderzoek uit te gaan. Hier worden we blij van!

Roze koeken

“Mama, ik heb 2 roze koeken voor jullie gekocht voor 3 euro. En 6 voor ons voor 1 euro.” 🙂

Lekker glutenvrij bier (2)

Afgelopen vrijdag was de bierproeverij georganiseerd door Bierwinkel Hop en Rianne Witteveen. Helaas kon ik er niet bij zijn. Maar zo te lezen was het top! Op naar de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *