Facebook-berichten

nieuw logoAfgelopen tijd ben ik niet heel actief geweest op deze website. Maar wel op facebook. Graag wil ik ook hier die berichtjes delen.
Wil je de berichtjes eerder zien? Volg mij dan op Facebook!

Makro Glutenvrije pizza in de aanbieding

Macro GV pizza

Tot en met 14 juli: Glutenvrije pizza's bij de Makro, 4 stuks voor € 5,30!
(normaal € 2,11 per stuk)

Nature Crops instant soep

NatureCrops soep

Heb jij ze al gevonden? De nieuwe instant soepen van Nature Crops met Quinoa! Deze zijn biologisch, glutenvrij en bevatten een (ver)laag(d) gehalte aan zout! Kortom een gezond alternatief op de bekende merken! Nu verkrijgbaar bij de Albert Heijn! 

Glutenvrij thuis afgehaald

derde erf

Vanaf deze week, kan je weer elke week een biologische maaltijd afhalen bij boerderij Het Derde Erf in Soest. Mijn man (Erik) kookt ongeveer eens in de 3 weken. Dan is het ook glutenvrij! 
De eerst volgende keer is woensdag 15 juli.

Glutenvrij gebak bij de Jumbo!

Jumbo_glutenvrijgebak

Jumbo introduceert als eerste supermarktketen glutenvrij gebak!
Appeltaart punten, abrikozenvlaai punten, aardbeien bavarois punten en nogatientjes verkrijgbaar. De gebakjes zijn per twee stuks verpakt in een speciaal doosje, dat compleet wordt geseald om eventuele kruisbesmetting te voorkomen. Het gebak wordt in een speciale glutenvrije bakkerij, die voldoet aan strenge normeringen, geproduceerd en is hierdoor compleet glutenvrij.
Zie het persbericht.

Restaurants/winkels bij De Glutenvrije man

de glutenvrije man

Deglutenvrijeman.nl heeft zijn site veranderd. Met z'n allen plaatsen we nu onze favoriete glutenvrije adressen en recepten. Doe je ook mee?

Gluten-free bites: Backyard BBQ

backyard bbqIk schreef al eerder over Sam van The Happy Coeliac. Over haar kookboeken A Gluten Free Diner Party en Gluten-Free Baking at Chrismas. Nu heeft ze weer een nieuw kookboek: Backyard BBQ.
Ik heb het nog niet gezien, maar als het net zo smakelijk is als haar vorige boeken…

IJshoorntjes

Glutenvrijonline ijshoorntjesHeb jij een ijssalon en wil jij glutenvrije en lactosevrije hoorntjes voor je klanten? Ga jij graag een ijsje eten maar heeft jouw ijssalon nog niet zo'n hoorntjes…? Glutenvrijeonline (Belgie) verkoopt deze boxen met 24 tot 84 stuks. Maar ook de Nederlandse webwinkels verkopen glutenvrije ijshoorntjes.
En vergeet je niet aan mij te melden dat je glutenvrije ijshoorntjes hebt? Dan zet ik je op mijn lijstje IJs met een glutenvrij hoorntje!

Of eet jij graag thuis een ijsje of neem je er eentje mee naar je ijssalon …?
Dan verkopen zij ze per stuk

Prikk-app​prik!-app

​Het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht heeft een app laten maken om kinderen van drie tot negen jaar spelenderwijs voor te bereiden op bloedafname.
De app is gratis en voorlopig alleen beschikbaar voor tablets (Android / iOS). 
Zie het bericht in het AD.

Verse Glutenvrije pasta bij de Albert Heijn

AH glutenvrije pasta

Nieuw bij de Albert HeijnVERSE glutenvrije pasta!!

– 2 smaken, Ravioli en Tagliatelle
– ligt in de koeling bij alle verse pasta's

Eén antwoord op “Facebook-berichten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*