Goody good stuff

Goody Good Stuff 02Via Facebook kreeg ik een berichtje:

Wij zijn bezig met het lanceren van een nieuw en lekker snoepje: Goody Good Stuff. GGS is onderdeel van Cloetta waar oa (Sportlife, Red Band & Venco) onder vallen. Goody Good Stuff komt in april op de markt en dit is glutenvrij, bevat geen allergenen en is geschikt voor vegetariërs. Wij willen je graag wat snoepgoed opsturen.

Daar heb ik natuurlijk geen enkel bezwaar tegen!

Tenminste, daar heb ik geen bezwaar tegen, mits ik het ook mag vertellen als de snoepjes niet bevallen ;-).

Maar gelukkig, ze zijn lekker!

Goody Good Stuff 01Vorige week vrijdag werd er een doos bezorgd met 3 zakken snoepjes:

 • Peaches
 • Sour mix match
 • En een zak met uitdeelzakjes: 4 met colaflesjes en 4 met gummybeertjes

Ik houd eigenlijk niet zo van dit soort snoepjes. Maar ik heb ze natuurlijk wel allemaal geproefd. Moet toch een goede review kunnen geven ;-). De rest is door mijn kinderen opgegeten, die ze heeeeel erg lekker vonden!

Goody Good Stuff heeft naast bovenstaande smaken ook nog normale zakken met colaflesje en gummybeertjes. En cheery cherries. Deze producten zijn: glutenvrij, lactosevrij, gelatinevrij, notenvrij en zijn gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Helaas zit er wel heel veel suiker in de producten.

goody ingredienten peaches

De Peaches zijn erg lekker. De perzik-snoepjes die ik ken uit mijn jeugd, als we na het roeien een bekertje met snoepjes aan de bar kochten. Maar dan lekkerder, minder chemische smaak, het smelt zowat in mijn mond.

De Sour Mix is heerlijk. Dit is het enige zakje dat ik binnenkort voor mijzelf ga kopen ;-). Zure snoepjes, zoals de naam al zegt. Ik dacht dat mijn kinderen ze niet lekker zouden vinden, maar helaas… – Vroeg er laatst iemand op het coeliakieforum niet ook naar zure snoepjes? Ze zijn er nu! –

En dan de gummybeertjes en colaflesjes. Tja, daar houd ik sowieso niet van. Maar ik vond ze lekkerder dan de al bekende gummybeertjes en colaflesjes. En manlief en kinds vonden ze wel erg lekker. Leuke traktatie voor bv op vakantie.

Want Goody Good Stuff is vanaf nu in de normale supermarkt te koop!

2 antwoorden naar “Goody good stuff”

 1. Ik heb zelf de sour mix en beertjes gekocht. De beertjes waren niet mijn ding. Te slap. Ik miste de stevige chewy bite die ik van andere winegums ben gewend.

  De sour dingen vond ik wel erg lekker! 

  De peaches nog niet geprobeerd, maar ben ik wel van plan.

 2. Super dat je kinderen ze zo lekker vinden! 😀

  Ik twijfelde nog of ik een review zou schrijven, maar hij komt er denk ik toch volgende week.. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*