Lieke is vrij: gezond startpakket

Lieke goede start pakket

Begin januari stond er een berichtje op facebook: "Is één van jouw goede voornemens om gezond te starten? Geef aan waarom jij een gezond startpakket van Lieke is vrij verdient! Deel dit met je vrienden om extra kans te maken!"

Ik reageerde: "Mijn dochter van bijna 3 (ook coeliakie, net als ikzelf) is een hele slechte ontbijter. Ik heb al veel geprobeerd (zie mijn blogpost slechte ontbijters). Misschien wordt ze met deze 'goede start' wel een goede ontbijter? En anders eet ik het lekker op ;-)"

En ik won! Lees hieronder wat ik van het pakket vind.

Een paar dagen later werd er het pakje van Lieke is Vrij bezorgd. Het was een heel ander pakketje dat op de bovenstaande foto. Het was een pasta-pakket. Ook goed!
Penne rigate, 4-granen fusilli, pizza en lasagna-bladen.

Lieke pastapakket

Maar nog een paar dagen later, kregen we nog een pakje van Lieke is Vrij!
Met nog meer producten!
Pizza, lasagna-bladen, pannenkoekenmix, cakemix en brownies.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De komende weken komen op mijn blogs zo af en toe de reviews van deze producten langs.
Te beginnen met de volgende blog (overmorgen): pannenkoekenmix.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*