Eind 2013 maakte ik een lijstje met 'te maken recepten'.
Zoals ik in de update al schreef, heb ik niet alle recepten gemaakt. Nog steeds niet.
Dit belet mij niet om weer zo'n lijstje te maken 😉
Hieronder zie je een lijstje met recepten die ik wil uit proberen: recepten die ik nog nooit gemaakt heb maar die mij de moeite waard lijken.
- Mexicaanse tortilla’s (recept van Weltevreten, misschien lukt deze wel?)
- Kaassouffle's (recept van Kook de wereld rond)
- Impanadas met fetta en spinazie (recept van Judes diner)
- Pesto van boerenkool (recept van de Gezonde kok)
- Polentakoekjes (recept van Yvette van Boven)
- Goulash (recept van AH)
-
Scones (recept van Glutenfreewebshop)
- Rijstevlaai, bodem en glutenvrij (van kamelenvoer)
- Fiadone
- Pecan brownies (favoriete recept van Gluuts)
- Muffins met frambozen en muffins met bosbessen (uit het boek Gezond eten zonder gluten)
- Chocoladekwarktaart (uit het boek Heerlijk glutenvrij bakken van Phil Vickery).
- Bokkepootjes (recept van Miss Glutenvrij)
- Pindakaaskoekjes (recept van Glutenfreelady)
- Chocoladecake met zwarte bonen (recept van Stephanie de Wit op I am a Foodie)
Pingback: Recepten te maken 2016 (1) | Ik ben glutenvrij