Rosies Food: Crunchy’s

Op 13 januari schreef ik dat wij een doos producten van Rosies kregen.
Vandaag schrijf ik over de Crunchy's.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voordat ik glutenvrij ging eten, at ik elke ochtend een kommetje cruslie met yoghurt.
Toen ik glutenvrij moest gaan eten, was het even zoeken naar een lekkere glutenvrije cruslie. (zie blog cruslie)
Totdat ik 3 jaar geleden havermuesli ondekte. Ik stapte langzamerhand over op havermoutpap (en soms havermuesli met yoghurt). Nu ben ik weer (noodgedwongen) weer aan de crusli šŸ˜‰

Ik begon met de Oat Stawberry. Ik at het met yoghurt en vond het in het begin iets te hart. Maar als ze wat zachter zijn geworden: Lekker!
Lekker zoetje, lekkere bite en het vult goed.

De Giger Lemon heeft hetzelfde eufel: een beetje hard in het begin. Maar na een paar seconden in mijn yoghurt heeft het een lekkere bite, die niet verloren gaat na langer in de yoghurt. De smaak is lekker fris. Heerlijk voor in de zomer!

De Appel Cinnamon is lekker! Meestal is de kaneelsmaak niet echt aanwezig bij kaneel-producten. Maar bij deze wel! Met vlokken gedroogde appel. Mmmm!

De Cranberry and nuts smaakt zoals cruesli volgens mij hoort te smaken. Crunchy, maar niet te. Goede gevarieerde vulling met gedroogde vruchtjes en noten. Beetje zoet maar niet te. Kortom, lekker!


Oh ja, op de receptenpagina van Rosies staan weer een aantal verrassende recepten met deze crunchy's. Waaronder een Crunchy aardappelschotel en Crunchy kikkererwtenburgers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*