Tien glutenvrije salades

In de zomer eet ik bijna elke dag een salade tussen de middag. Om ons groentepakket op te maken, waar elke week minstens 1 krop sla in zit. Maar ook omdat ik salades gewoon erg lekker vind (en brood niet zo).

ELKE DAG EEN SALADE? WAT DOE JE DAAR DAN IN, GAAT DAT NIET VERVELEN?

Vroeg een vriendin mij. Nee, bijna elke dag is mijn salade anders. In deze blog vind je de foto’s.

Foto: tonijnsalade bij De Landije van Giethoorn

sla met fetta, tomaatjes en nootjes
Glutenvrije quinoa-noten salade. Het recept vind je hier.
Courgette salade recept, gekregen van mede moestuinder:
Courgette in dunne reepjes snijden (ik een spiraalsnijder voor op de kitchen aid). Avocado prakken met knoflook, citroensap, basilicum en olijfolie. Tomaatjes snijden. Mengen, pecannoten (of walnoot) toevoegen en peper en zout. Wat parmezaanse kaas erover en smullen!!
Lunchsalade met bietjes, Hollandse Nieuwe en augurkjes.
Heerlijke lunchsalade met paarse aardappel 🇸🇪, sperziebonen en tonijn.
Deze was erg lekker: Salade met geroosterde pruimen en nectarines, gebaseerd op dit recept van AH.
1 van mijn favoriete salades: Bietjesalade (Het recept vind je hier)
asperge-salade
Nog 1 van mijn favoriete salades: Asperge salade!
Dit is een vreemde eend: deze vissalade at ik ik niet thuis, maar bij Eetcafe Havenzicht in Heusden.
Nog een vreemde eend: fruitsalade!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *