#Wijbloggenglutenvrij: Favoriete blogpost (1)

GlutenbuikHet is weer de 15e van de maand. Dat betekend #wijbloggenglutenvrij! Glutenvrije bloggers bloggen samen over 1 onderwerp. Deze keer: "Wat is je favoriete blogpost?"


 

DIT IS MIJN FAVORIET BLOGPOST!
Ik mag namelijk vandaag aankondigen dat binnenkort het peuterboekje van Lies Knobbout weer uitgegeven gaat worden!

Half november mag ik het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Februari 2013 had ik bakles bij Truus Bolland en zag ik dit boekje liggen. De man van Truus was zo lief om het voor mij in te scannen. Ik mailde naar de Nederlandse Coeliakie Vereniging en naar de schrijfster Lies Knobbout met de vraag of het opnieuw uitgegeven kan worden. Ze waren gelukkig beiden positief. En nu is het (eindelijk) zo ver!

ik ben .. en je moet weten

Glutenbuik is een boekje over coeliakie, voor peuters. Het is geschreven in een taal die peuters snappen, aangevuld met duidelijke, kleurige tekeningen.

Leuk voor peuters met coeliakie, maar ook leuk om voor te lezen aan hun vriendjes. Ik lees het regelmatig voor op het kinderdagverblijf of aan neefjes en nichtjes. Super dat het nu eindelijk voor iedereen beschikbaar is!

Voor meer informatie, kijk op de site van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.


Voor meer #wijbloggenglutenvrij, lees mijn volgende blog.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*