Blogjaardag

Deze blog bestaat sinds 10 mei 2012.En toch benoem ik vandaag (5 maart) tot mijn blogjaardag. En nog wel mijn 13e blogjaardag!

Hoe zit dat?

Op 5 maart 2009 stond er in het gastenboek van mijn persoonlijke website mirjamholleman.nl een berichtje van Cobi:

DAG MIRJAM, IK HEB EEN WEBSITE OVER HET BINNENKORT TE VERSCHIJNEN COELIAKIE-ERVARINGSBOEK. MAG IK JOUW SITE OP MIJN WEBSITE ZETTEN?

Op mijn website stond weinig over coeliakie. Toch wilde Cobi mij toevoegen: 

Het klopt dat er op jouw site niet zo bijzonder veel over coeliakie staat, maar het verlies van je tweeling en de zorgen bij je tweede zwangerschap zijn toch zaken die indirect met coeliakie te maken hebben: vrouwen met “nog onontdekte coeliakie” verliezen vaker een kindje, hebben nogal eens problemen met de zwangerschap. Op zich de moeite waard om kennis van te nemen, vind ik.

Sinds dat moment ging ik meer-en-meer blogsposts schrijven over mijn leven met coeliakie. Naast schrijven, lees ik ook veel over coeliakie en het glutenvrije leven. Regelmatig bekijk ik een groot aantal blogs. En weet je wat mij opeens op viel? Deze blogs gingen alleen maar over coeliakie, niet over andere dingen. Mensen die willen lezen over coeliakie, zijn meestal helemaal niet geïnteresseerd in verhalen over mijn kinderen! Daarom vroeg ik mijn lief of hij een extra website voor mij wilde aanmaken. Een website die alleen maar over coeliakie en mijn glutenvrije leven gaat. Sinds 10 mei 2012 bestaat Ik ben Glutenvrij.

​En die eerste website? 
Die is helaas niet meer online. Maar de artikelen over mijn leven met coeliakie zijn verplaatst naar Ik ben glutenvrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *