De 10 beste glutenvrije blogs van juli ’18

beste-glutenvrije-blogs-jul18

Tien glutenvrije artikelen. Tien glutenvrije blogs zocht ik weer uit van de afgelopen maand als mijn favorieten. Met o.a. Waarom krijg je coeliakie, Glutenvrij op Bali en wat moet je doen als je last krijgt van een glutenvrij product? Lees snel verder.

Hoe krijg je coeliakie van Ik ben glutenvrij

Hoe krijg je coeliakie? Waarom ontwikkelt de 1 wel coeliakie en de ander niet? Hierin spelen heel veel factoren een rol. Genetische factoren, maar ook het immuunsysteem en factoren van buiten af. Ik schreef er al diverse blogs over. In dit artikel zet ik ze duidelijk op een rijtje.

Glutenvrij in …

Zoals mijn vast lezers wel weten, heb ik een uitgebreide lijst met blogs over glutenvrij in Europese steden. Binnenkort wil ik ook een lijst maken met blogs over glutenvrije vakantie ervaringen. Deze worden daar ook toe gevoegd:

Recensie: Ode aan de E-nummers van Glutenvrije mama

Glutenvrije mama schrijft regelmatig heerlijke recensies over boeken over gezond eten. Met een nuchtere kijk en een scherpe pen. Op deze recensie hebben we lang moeten wachten. En dat kan ik me heel goed voorstellen. E-nummers worden toch met enige argwaan bekeken. Fijn dat er nu ook een boek is dat de andere kant belicht!

Lijst met glutenvrije Chinese restaurants van Maak het glutenvrij

Toen ik net glutenvrij moest eten, haalde ik nog wel eens iets bij de Chinees. Maar ik merkte dat ik er steeds slechter tegen kon. Ik kon helaas niet goed duidelijk maken wat echt glutenvrij in houdt. Sindsdien heb ik niet meer bij een Chinees gegeten. Als ik Chinees eet, maar ik het zelf, of haar ik een magnetronmaaltijd bij de supermarkt.

Maar misschien gaat het er met deze lijst van Marit toch weer eens van komen!

Last van een glutenvrij product van De glutenvrije diëtist

Je eet een glutenvrij product en wordt er toch ziek van. Zijn het toch gluten? Of is het iets anders? Lisanne zet de mogelijkheden op een rijtje.

Persoonlijke verhalen

Recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *