De 8 beste glutenvrije blogs van aug. ’18 (plus 4 recepten)

beste-glutenvrije-blogs-aug-18

Wat moet je doen als je gluten hebt binnen gekregen? Wat moet je regelen als je glutenvrije kind (weer) naar school gaat? Waarom moet ik som terug denken aan een vakantie in Spanje van lang geleden? En nog 5 andere glutenvrije blogs die ik zeker het lezen waard vind. Jij ook?

Help, ik heb gluten in mijn lijf van Yam

Een mooie en duidelijke lijst wat je kan doen na een glutenfout. Vooral ‘wees lief voor jezelf’ mis ik vaak in andere lijstjes hierover.

Wij gaan weer (glutenvrij) naar school van Ik ben glutenvrij

glutenvrij traktatietrommeltje

Alles om de glutenvrije weg naar school makkelijk te maken: Wat bespreek je met de leerkracht, voorbeelden van brieven voor de andere ouders en natuurlijk het traktatietrommeltje!

De diagnose van Cynthia op Smaakvol glutenvrij

Ik blijf het bijzonder vinden hoe iedereen met coeliakie een ander verhaal heeft. Daarom blijf ik het leuk en belangrijk vinden om deze verhalen te lezen en te delen.

12 voedingsmiddelen met natuurlijke spijsverteringsenzymen van A healthy life

Mensen met coeliakie hebben vaker dan andere mensen problemen met hun spijsvertering. Zeker sinds ik laatst zelf zuurkool maakte (blog volgt binnenkort) ben ik wat extra geïnteresseerd in voedingsmiddelen die extra goed zijn voor onze darmen. Dit artikel van Juglen kwam dus precies op tijd!

2 lijstjes van Maak het glutenvrij:

  1. Waar eet je op de Waddeneilanden glutenvrij?
    Binnenkort ga ik naar Schiermonnikoog. Ik ben benieuwd naar de restaurants die op het lijstje van Marit staan.
  2. Lijst met glutenvrije sushi restaurants

Gastblogs:

Een van de doelen van mijn blog is om coeliakie bekender te maken. Maar omdat iedereen die hier op mijn blog komt al iets met coeliakie heeft, schrijf ik ook regelmatig gastblogs.

Glutenvrije recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *