Glutenvrij in Parijs (2)

(Ondanks dat mijn website helaas nog steeds niet online is en ik dus mijn eigen blog over Parijs niet terug kon zoeken).

Bij volledig glutenvrij restaurant Manicaretti aten we heerlijke Arancini voor de lunch.

Bij La crème de Paris at ik de heerlijkste glutenvrije wafel, met uitzicht op de Notre Dame.

Bij volledig glutenvrije bakker Copains.paris haalde ik de heerlijkste taartjes en broodjes.

Bij BREIZH Café (Breizh Café Abbesses) at ik heerlijke glutenvrije crêpes van gecertificeerd boekweitmeel.

En vlak voor we weer naar huis gingen, at ik bij volledig glutenvrij Café Mareva République een lekkere salade en nam een crumble mee voor in de trein.

Helmut Newcake zat vlak bij ons appartement, maar is helaas alleen nog maar op zaterdag open. Daar konden we dus niet heen.

Voor mijn ontbijt had ik muesli meegenomen. (Mijn niet-glutenvrije dochter at een lekker broodje van de Boulangerie om te hoek). Avondeten hadden we geen trek meer in, na uitgebreide lunch en ander lekkers.

De tips van mijn blog over Parijs staan nog grotendeels op mijn kaart 100% glutenvrij (zie reacties). Daarnaast keek ik op Find Me Gluten Free en vond ik op Instagram #glutenvrijparijs ook nog een paar tips (zoals de wafels bij La Creme de Paris en de crêpes bij Breizh). Alles zette ik in Google Maps, zodat ik makkelijk kon zien waar in de buurt een eetgelegenheid zat.

In de buurt is trouwens een ruim begrip in Parijs. We moesten regelmatig een half uur reizen🙂. Dus het is maar goed dat ik me goed voorbereid had, dat we er heen konden voordat we echt honger kregen!

Volgende keer dat ik naar Parijs ga, wil ik 1 van de vele andere glutenvrije restaurants en bakkers bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *