Vorige week was ik jarig. Alleen de familie kwam langs, maar ik wilde iedereeen wel een lekkere (en glutenvrije) brunch/lunch voorschotelen. Helemaal glutenvrij, zodat ik ongestoord de eventuele restjes kan op eten!
Helaas ben ik vergeten foto’s te nemen, dus jullie moeten het doen met de beschrijving:
Cakejes, maak ik regelmatig en ook nu weer een groot succes!
Braziliaanse kaas broodjes, ook 1 van de succes-recepten. Recept zie livaad.nl > kokspraad > De warme bakker
Scones van Buddah mum glutenfree, met creme fraiche en jam. Vond ik zelf niet voor herhaling vatbaar. Volgende keer een ander recept…
Appel-ontbijt-muffins, zal ik binnenkort meer over schrijven.
![]() |
Mijn broer nam een cadeau mee geheel in stijl: Een muffin-blik met verschillende versiersels voor de cakejes. En het boek “Gezond eten zonder gluten“. Wat een mooi boek en wat een goede recepten! Een boek om van kaft tot kaft uit te proberen!
Nadeeltje: Er worden ingredienten gebruikt waarvan ik niet weet waarom ze worden gebruikt. Dus als iemand mij de antwoorden kan geven, graag! |