Recept: Weesper moppen van Jobke

glutenvrije-weesper-moppen

Jobke maakte deze en plaatste de foto’s op Facebook. Ik mag van haar hier het recept delen. Daar ben ik heel blij mee. Want dit is het makkelijkste, snelste koekjesrecept dat ik ook gemaakt heb. En ze zijn nog lekker ook!

voor ca. 10 koekjes
15 minuten bereidingstijd (inclusief 10 minuten in de oven)

Dit heb je nodig

300 gram amandelspijs (ik gebruikte die van Dr. Oetker)
1 eierdooier
1 theelepel citroenrasp
suiker

Zo maak je ze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng de amandelspijs, de eidooier en de citroenrasp. Kneed dit totdat het goed gemeld is.
  3. Vorm dit een rol en maak plakjes van ongeveer 2 cm.
  4. Doe de suiker in een kommetje. Haal de plakjes door de suiker en leg ze op een bakplaat.
  5. Bak ze in ca. 10 minuten gaar.
  6. Even af laten koelen en smullen maar!

Kijk hier voor nog meer recepten.

Deze vind je misschien ook interessant

Één reactie op “Recept: Weesper moppen van Jobke

  1. Pingback: De 11 beste glutenvrije blogs van mei ’18 (plus 6 recepten) | Ik ben glutenvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *