Glutenvrij in Gouda e.o.

Binnenkort ga ik een paar dagen in de buurt van Gouda logeren. En natuurlijk wil ik mezelf dan eens goed verwennen! Waar kan ik goed glutenvrij eten? Ik deed vooronderzoek.

Volledig glutenvrij restaurant

In Gouda zit een volledig glutenvrij restaurant!
Miss Nice Banana is een seizoens-gevarieerde foodbar die geïnspireerd is door bananen. De focus ligt in de zomermaanden op ‘vegan ijs bowls’, en in de wintermaanden wordt er gefocust op de verkoop van plant-gebaseerde soepen en smoothies. Verse sapjes worden het gehele jaar met veel liefde bereid.

Klik hier voor de andere 23 volledig glutenvrije restaurants in Nederland.

IJs met glutenvrij hoorntje

In mijn lijst IJs met een glutenvrij hoorntje, staan 1 adres:
David’s Gelato in Gouda

Andere tips

Deze tips vond ik op Facebook en glutenvrije sites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *