Glutenvrij in Hilversum

Voor mijn werk ben ik regelmatig in Hilversum. En nu vroeg ik me af: Waar kan je goed glutenvrij eten in Hilversum? Ik kreeg veel reacties op Facebook die ik hieronder verzamelde. Heb je aanvullingen? Ik hoor ze graag!

Bron foto

Kaart

Al deze accommodaties vind je ook op de kaart Glutenvrij in Hilversum
Op mijn website staan een aantal van dat soort glutenvrije kaarten bijvoorbeeld over Glutenvrij in Amersfoort, maar ook met ijsjes, kibbeling en winkels en restaurants die volledig glutenvrij zijn. Je vindt ze in mijn blog Glutenvrije kaarten.

LET OP: Onderstaande restaurants vond ik via websites en social media. Kijk zelfs of je de pizza vertrouwt en of hij nog wel open is. Vraag na, kom voor jezelf op, stel open vragen. En vertrouw volledig op je onderbuikgevoel.

Heb je aanvullingen? Ik hoor ze graag!

Bagels & Beans

In 2013 stond Henk van Steeg van de EO een weekje ‘in mijn schoenen’.
Op de derde dag ging hij op zoek naar een plek om te lunchen. Dat bleek nog lastiger dan verwacht. Na 1,5 uur dwalen door het centrum van Hilversum vond hij eindelijk glutenvrij broodje. Bij Bagels & Beans!

Overig

Gelukkig zijn er nog veel meer adresjes waar je goed glutenvrij kan eten. Op alfabetische volgorde.

 • Bij Brasserie Meddens hebben ze zeker ook verstand van glutenvrij eten. De keuze is er niet enorm daardoor maar ik vind het al zo geruststellend als ik merk dat men weet waar het over gaat dat ik er al blij mee ben. Het eten is er heerlijk.
 • Faje Catering & Events. Bijna alle lunchbijeenkomsten een feesten op mijn werk worden door Faje gecatert. Er wordt altijd goed rekening met mij gehouden.
 • Bij De Gulle Graef kan je lekker en goed eten!
 • Bij India Poort heb ik ook heerlijk en gemakkelijk glutenvrij gegeten.
 • Cafetaria ’t IJspaleis, glutenvrije frikandellen en kroketten. Ze hebben verstand van glutenvrij
 • Kings IJs & Friet, ijsje met glutenvrij hoorntje.
 • Lunchroom De Koffiebranderij
 • Voor ontbijt en lunch Koffie & Jij.
 • Pizzaria Lorenza, daar hebben ze lekkere glutenvrije spaghetti.
 • Puur Smaeck is ook absoluut fantastisch
 • Bij McDonalds Hilversum west is ook echt glutenvrij goed te eten mijn dochter word bij deze McDonalds niet ziek.
 • Bij Parc kun je ook heerlijk zitten voor lunch of diner
 • IJssalon Pistache heeft glutenvrije hoorntjes.
 • Roast Hilversum is ook top!
 • Foodhall MOUT heb ik al een aantal keer gegeten. Maar eerlijk gezegd vind ik het elke keer weer spannend. Het is erg afhankelijk wie je treft en wat de menukaart van het moment is.
 • Ninh Binh (Vietnamees)
 • Primo (Italiaans)
 • Shanthy in Hilversum, op de kaart staat heel duidelijk aangegeven of het gluten- en/of lactose vrij is.
 • Sinar djaya Lekker Indonesisch eten en ze kunnen je precies adviseren in wat je wel en niet mag.
 • Bij de Smidse kun je fijn lunchen. Wordt goed meegedacht en naar je geluisterd.
 • Sumo heeft een aparte lijst (ipv ipad) waar je je wensen op kan invullen. Ze proberen sommige dingen waar gluten in zitten glutenvrij te maken door bijvoorbeeld de saus weg te doen. Als iets echt niet kan dan komen ze naar je toe om dat aan te geven en mag je de volgende ronde iets extra’s bestellen.
  Ik ben er 5 keer geweest. Is 1 keer mis gegaan door een saus vergeten weg te halen
 • Tokyo, daar hebben ze hele lekkere sushi
 • Voor de lunch kan ik Your coffee aanbevelen.
 • Mr. Vegan Foodbar
 • Wijnbar Vintage is ook absoluut fantastisch
 • Restaurant Vliegveld Hilversum kun je ook goed eten
 • Voor diner ‘t Zusje.

Meer van dit soort blogs?

In mijn lijst Glutenvrij in Europese steden vind je meer dan 150 Nederlandstalige blogs over meer dan 75 steden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *