Glutenvrij in Hilversum

Voor mijn werk ben ik regelmatig in Hilversum. En nu vroeg ik me af: Waar kan je goed glutenvrij eten in Hilversum? Ik kreeg veel reacties op Facebook die ik hieronder verzamelde. Heb je aanvullingen? Ik hoor ze graag!

Bron foto

Bagels & Beans

In 2013 stond Henk van Steeg van de EO een weekje ‘in mijn schoenen’.
Op de derde dag ging hij op zoek naar een plek om te lunchen. Dat bleek nog lastiger dan verwacht. Na 1,5 uur dwalen door het centrum van Hilversum vond hij eindelijk glutenvrij broodje. Bij Bagels & Beans!

Overig

Gelukkig zijn er nog veel meer adresjes waar je goed glutenvrij kan eten.

 • Bij Burgerhuis hebben ze glutenvrije broodjes (en instructies) van de Gebaksjuwelier.
 • Faje Catering & Events. Bijna alle lunchbijeenkomsten een feesten op mijn werk worden door Faje gecatert. Er wordt altijd goed rekening met mij gehouden.
 • Bij De Gulle Graef kan je lekker en goed eten!
 • IJssalon Pistache heeft glutenvrije hoorntjes.
 • Bij India Poort heb ik ook heerlijk en gemakkelijk glutenvrij gegeten.
 • Kings IJs & Friet, ijsje met glutenvrij hoorntje.
 • Voor ontbijt en lunch Koffie & Jij.
 • Bij McDonalds Hilversum west is ook echt glutenvrij goed te eten mijn dochter word bij deze McDonalds niet ziek.
 • Bij Brasserie Meddens hebben ze zeker ook verstand van glutenvrij eten. De keuze is er niet enorm daardoor maar ik vind het al zo geruststellend als ik merk dat men weet waar het over gaat dat ik er al blij mee ben. Het eten is er heerlijk.
 • Mr. Vegan Foodbar
 • Bij Parc kun je ook heerlijk zitten voor lunch of diner
 • Proeverij de Open keuken
 • Pizzaria Lorenza, daar hebben ze lekkere glutenvrije spaghetti.
 • Roast Hilversum is ook top!
 • Shanthy in Hilversum, op de kaart staat heel duidelijk aangegeven of het gluten- en/of lactose vrij is.
 • Sinar djaya Lekker Indonesisch eten en ze kunnen je precies adviseren in wat je wel en niet mag.
 • Bij de Smidse kun je fijn lunchen. Wordt goed meegedacht en naar je geluisterd.
 • Sumo heeft een aparte lijst (ipv ipad) waar je je wensen op kan invullen. Ze proberen sommige dingen waar gluten in zitten glutenvrij te maken door bijvoorbeeld de saus weg te doen. Als iets echt niet kan dan komen ze naar je toe om dat aan te geven en mag je de volgende ronde iets extra’s bestellen.
  Ik ben er 5 keer geweest. Is 1 keer mis gegaan door een saus vergeten weg te halen
 • Tokyo, daar hebben ze hele lekkere sushi
 • Voor de lunch kan ik Your coffee aanbevelen.
 • Cafetaria ’t IJspaleis, glutenvrije frikandellen en kroketten. Ze hebben verstand van glutenvrij
 • Voor diner ‘t Zusje.

Meer van dit soort blogs?

In mijn lijst Glutenvrij in Europese steden vind je meer dan 150 Nederlandstalige blogs over meer dan 75 steden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*