Ik ben jarig!

Vorige week was ik jarig!
Omdat ik mijn geliefden vanwege de corona-maatregelen natuurlijk niet kon uitnodigen, besloot ik om gebakjes te sturen. Van de glutenvrije ondernemers van Nederland, om hen te steunen in deze moeilijke tijd. Mijn vrienden en familie wonen verspreid over het land. Dat zijn dus veel verschillende ondernemers en veel verschillende gebakjes.

Chai Cupcakes van Synck OK in Deventer

Een gevulde koek van de Gebaksjuwelier in Culemborg

Super bokkenpoten van Gluutlooz & zo in Brielle

Bronies en Rocky roads van Toet in Groningen

Flowery Fruity van Ruttmans in Assen

Een appeltaartje en een koffie-brownie van Rose&Vanilla in Utrecht

Millionaires shortbread van The Welsh Bakestone in Den Haag

Brownies van Bakkerij Puur in Soest

Nog meer glutenvrije ondernemers

Kijk voor nog meer glutenvrije ondernemers in mijn lijstjes


Eigen taart

Voor onszelf bakte ik zelf een taart, die ik samen met dochters versierde. De taart is volgens het recept voor Paastaart met chocolade en bitterkoekjes van Culy. Het glazuur is volgens de Stapeltaart met roze glazuur van Lidl. Het versieren is volgens mijn dochters <3 .

2 antwoorden naar “Ik ben jarig!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*